{{ message.message }}
{{ button.text }}

Voeden in de supermarkt

Mijn ervaring over borstvoeding geven over de 1e weken Hoe intensief en onhandig het kan zijn. Maar uiteindelijk wel mooi kan uitpakken.

Afbeelding blog 'Voeden in de supermarkt '

Ik ben 4 weken geleden bevallen van mijn 2e kindje. Ik heb een zoon van bijna 4 en een dochter. Ik ging vandaag boodschappen doen omdat mijn man bij de kapper zat. Ik voed mijn dochter op verzoek. En je raad het al ze begint te huilen. Instinctief pak ik haar uit de maxi cosi maar ontroostbaar. Ja ik weet het (denk ik) ze moet gevoed worden. Ik loop naar een werknemer van de dirk van den broek en vraag (beetje verlegen en toch belemmert) heeft u een ruimte waar ik mijn dochter even voeden mag. Ondertussen bereid ik me voor op een boze, kwade,geïrriteerd of zelf verbaasde blik. Zonder enig aarzelen en een vriendelijk gezicht en kalme stem  zegt de meneer. Jazeker dat moet wel lukken. En loop achter hem aan. Hij neemt mijn kar over en gaan een ruimte in waar een tafel staat en een stoel. Neemt u plaats mevrouw. Ik heb 15 min gevoed. Het was iets vreemd maar had voledig privacy en rust. Na afloop bedankte ik de meneer waarna hij mij zei graag gedaan en een fijne dag verder.

Ik had nooit gedacht dat ik het ooit zou durven te vragen of zou voeden  in een supermark. Door de borstvoeding website en  verhalen van anderen voel ik me gesteund en gedurfd om te doen wat me dochter nodig heeft en wordt het steeds minder taboe.
Ik wilde dit moeders zich ook niet geremd zullen voelen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je