{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vliegen met onze stoere meid!

Op vakantie naar Gran Canaria

Afbeelding blog 'Vliegen met onze stoere meid!' Achtergrond blur afbeelding

De eerste vakantie met onze dochter was toen ze ongeveer 6 maanden oud was. Na een tijdje een kindje te hebben gehad wat heel veel huilde zag ik het niet zo zitten om een ‘verre’ reis te maken. Wij zijn mensen die graag naar de zon gaan maar vonden het toch niet zo fijn om ver weg te gaan en te gaan vliegen of een lange autoreis te maken.
Dit jaar werd het Duitsland, op zich een hele leuke vakantie gehad maar het echte vakantie gevoel was er niet. Thuis zaten we in een verbouwing (ik weet het, waar begin je aan met een baby die net geboren is, maar ach... dat kunnen wij wel 🤣).
Daarom vorige week toch besloten om naar Gran Canaria te vliegen, met een vlucht van 4 uur leek dit mogelijk.
Wat zag ik er tegen op, hebben we alles wel bij? Hoe gaat ons meisje het doen in het vliegtuig? Zou ze er niet oververmoeid van raken? Nou ik kan je zeggen, ons meisje is een super stoere chick! Geen kick gelaten in het vliegtuig! Ook de transfer vanuit het vliegtuig naar het appartement verliep vlekkeloos!
We kwamen om 22:30 uur aan, ze heeft een flesje melk gekregen en is heerlijk in slaap gevallen! Natuurlijk zorgen wij voor genoeg rust en proberen we zo veel mogelijk rekening te houden met haar slaaptijd overdag... wat prima gaat! Als je het mij vraagt dan zou ik dit zo opnieuw doen. Ik weet dat niet alle kindjes dit trekken maar ik heb me zoveel onnodige zorgen gemaakt dat ik nu in ieder geval weet dat het echt mogelijk is!
We zijn nu heerlijk van elkaar en ons mooie meisje aan het genieten!❤️

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je