{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vier handen

Afbeelding blog 'Vier handen  ' Achtergrond blur afbeelding

Waarom kan ik niet meer tegen de woorden hij is goed af geleverd er zit alles aan ...


Keek net vier handen op één buik terug de opa van de baby zei op de vraag wat hij er van vind hij is goed afgeleverd er zit alles aan... Die woorden komen hard binnen want aan mijn ventje zit niet alles aan zoals het hoort. Hij is 8 maand en nog heb ik er moeilijk mee. Ik hou van hem net zoveel als van de anderen misschien stiekem wel iets meer omdat de zorg voor hem ook wel iets anders verloopt dan bij zijn broers en zussen. Ik hoop dat 2021 een betere jaar wordt dan 2020. Vandaag te horen gekregen dat we gaan verhuizen over 11 dagen sleutel van nieuwe huis ophalen. Maar er kwamen toch wel wat tranen ik ben van alleenstaande moeder die noodgedwongen weer bij ouders in moest wonen naar begeleid wonen gegaan met mijn kinderen naar nogmaals verhuizing naar laagbouw had toen alleen mijn 2 oudste kids en nu ga ik dit achter me laten mijn veilige haven mijn vertrouwde omgeving waar ik 7 jaar heb gewoond om nu een complete nieuwe start te maken met de papa van de jongste 3 kids die net zo gek met zijn eigen is als met de oudste 2. Een huisje die volledig naar onze gezamenlijke smaak we gaan proberen in te richten en compromissen zullen hier en daar gesloten worden omdat we soms niet in alles de zelfde smaak hebben maar dat nemen we voor lief.

Tijdens een gesprek deze week werd het me oudste zoon wat te veel, hij werd verdrietig en pakte de kleine man uit de kinderwagen en ging even met hem knuffelen het was of de kleine zijn broer aan troosten was en aan lachen probeerde te maken ondanks hij nog zo klein is en de oudste samen op 1 kamer slaapt met de middelste broertje is hij toch ook wel vier handen op één buik met de jongste en helemaal als hij gek doet dan ligt hij te lachen in de box om zijn broer zo mooi om die interactie te zien ondanks die leeftijd verschil.


Liam is van 25 nov van gewicht 6.815 naar vandaag 7.245 gegaan de groei zit erin groeit lekker zijn eigen lijntje en ondanks alle stress rondom alle kids en de corona gebeuren geef ik nu toch mooi 8 maand borstvoeding soms een klein flesje pepti maar die nemen we voor lief en ik geniet zo als ik hem van de zelf gemaakte fruit of groente hap zie eten dat doet me goed vooral als je dan hoort dat hij er zo goed op groeit.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je