{{ message.message }}
{{ button.text }}

Verwend door Mamaplaats

Blog van de week, verwend met een cadeautje!

Afbeelding blog 'Verwend door Mamaplaats' Achtergrond blur afbeelding

Wat was dat een verassing! Een email in mijn inbox met het nieuws dat mijn vorige blog over de eerste stapjes van ons zoontje, weblog van de week was! En met deze eer, kwam ook nog een leuk cadeautje voor ons kleine mannetje. Een Fisher Price Liedjesboek! Superleuk!

Aangezien ik in Turkije woon (en de post daar zelden aankomt) heb ik het naar mijn ouders laten sturen. Vandaag liet mijn moeder het boekje via Skype zien, en de kleine man zat met een grote grijns te kijken, dus dat komt wel goed, wanneer het boek bij ons is!

Mamaplaats, dankjewel!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je