{{ message.message }}
{{ button.text }}

Verwen opa en oma met een uniek persoonlijk cadeau voor de feestdagen

De dagen worden korter en dat betekent dat de wintermaanden er weer aankomen. Een leuke, maar ook drukke periode. Voorkom de beruchte december-stress en bereid je nu alvast voor!

Afbeelding blog 'Verwen opa en oma met een uniek persoonlijk cadeau voor de feestdagen'

De drukte rondom de feestdagen kun je voor zijn door vanzelfsprekend op tijd met de voorbereidingen te beginnen. Zo voorkom je stress bij jezelf; wel zo handig, want juist in een tijd die voor je kind(eren) misschien heel spannend is, moet jij je hoofd koel houden. Brainstorm nu bijvoorbeeld alvast over welke cadeautjes een goede keuze zijn. Daarbij denk je natuurlijk niet alleen aan je kinderen, maar ook aan andere mensen die wel een presentje verdienen – opa en oma, bijvoorbeeld.

Pakjesfeest

Sinterklaas en kerst zijn niet alleen een feest voor de kinderen maar zeker ook voor de familie. Gezellig met zijn allen samenzijn en genieten van spannende cadeaus en gekke gedichten. Of je nu op een traditionele manier kerst viert of op je eigen manier het sinterklaasfeest tot stand brengt, een feest is het hoe dan ook. En als er iets is wat niet aan een feest mag ontbreken, dan zijn het natuurlijk cadeautjes. Kinderen zijn al weken van te voren in de weer met verlanglijstjes en hopen vurig dat hun grootste wensen werkelijkheid worden. Maar het decemberfeest is ook een goed moment om andere mensen met een welgekozen cadeautje te verwennen.

Persoonlijke touch

Vier je het kinderfeest met opa(’s) en oma(’s) erbij? Bedenk dan dat zij vaak vooral blij zijn met persoonlijke cadeaus: een blik zelfgebakken koekjes voor oma bijvoorbeeld, of een kaartje voor een voetbalwedstrijd van opa’s favoriete club. In dat laatste geval is het extra leuk als zijn kleinzoon (of –dochter!) met hem meegaat. Attenties die het bij grootouders ook bijna altijd goed doen, zijn cadeautjes die draaien om hun oogappeltjes: jouw kinderen. Plan een fotoshoot en laat je kids professioneel fotograferen. De mooiste foto kan je dan laten afdrukken op canvas voor aan de muur zodat opa en oma hun kleinkinderen iedere dag een beetje om zich heen kunnen hebben. Blijer kun je je (schoon)ouders niet maken!

baby

Als het gaat om persoonlijke cadeaus voor grootouders, kun je ook denken aan een weekendje weg met de familie, of een dagje uit. Met dit soort cadeaus geef je in feite tijd en aandacht, oftewel quality time, en dat zijn dingen die in ons huidige drukke leven soms schaars zijn.

Onvergetelijke traditie

De traditionele feesten zijn gebeurtenissen die veel mensen hun hele leven bijblijven; ga maar na, waarschijnlijk denk je zelf ook nog altijd met plezier terug aan de Sinterklaasvieringen uit je jeugd. Voldoende reden om er dan ook echt een feest van te maken. Begin op tijd met voorbereiden en creëer met een sfeervolle aankleding en leuke hapjes jullie eigen familietraditie. Zo worden de feestdagen een onvergetelijk feest – voor jong én oud!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je