{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vervolg: Mijn dochter is 5 maanden en ik heb spijt van de naam

Correctie: mijn dochter is nu ruim 6 maanden oud en ik had spijt van de naam. We hebben een oplossing gevonden: Bibi heet nu Bibi-Mae een dubbele naam!

Afbeelding blog 'Vervolg: Mijn dochter is 5 maanden en ik heb spijt van de naam'

Toen ik deze eerste blog schreef wist ik me echt geen raad meer. Lees hier hoe het precies ging: www.mamaplaats.nl/blog/mijn-dochter-is-5-maanden-en-ik-heb-spijt-van-de-naam

Bibi heet nu Bibi-Mae en ik ben er heel blij mee!

Dena

We gingen haar bijna aanmelden bij het kinderdagverblijf. Ze stond al ingeschreven maar dan onder: ''Baby - achternaam man''. Deze gingen we in het kennismakingsgesprek uiteraard veranderen. Maar waarin? Mijn man was in de wolken, van de kleine meid en ook van de naam. Ik niet dus.

Ik heb een tijdje geprobeerd haar alleen Mae te noemen, maar dat voelde zo raar. Alsof we twee kindjes hadden en alsof het om iemand anders ging. Mijn man bleef Bibi aanhouden en zo ook de gehele omgeving. Echt zo snel dat iedereen het aanwent.

Toen samen besloten dat ze een dubbele naam krijgt. Ze heet Bibi-Mae. Bibi Mae, ik ben er blij mee! Het voelt goed en ook voor mijn man.

Trots gaat ze nu naar het KDV als Bibi-Mae!

Dankjullie lieve mama's voor de vele reacties onder mijn eerste blog. Gaf me gigantisch veel steun!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je