{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vervolg: kapotte Iphone en een beschadigde vriendschap

Dank jullie wel voor de vele (begripvolle) reacties!

Afbeelding blog 'Vervolg: kapotte Iphone en een beschadigde vriendschap'

Mijn kleintje gooide per ongeluk de telefoon van mijn vriendin op de grond met alle gevolgen van dien...

Ik dacht dat ik overdreef en me haar koele en afstandelijke reactie inbeeldde. Maar niets is minder waar. Ik heb veel aan de reacties gehad op mijn blog en voelde me iets minder rot erdoor.

We hebben het opgelost: ik heb na een paar dagen reactie van haar gekregen en de melding dat ze zelf haar telefoon had laten maken bij een winkeltje om de hoek. Ik stelde voor om dat te betalen en daar stemde ze mee in.

Nadat ik het bedrag van €120 overgemaakt had bedankte ze me en stelde ze voor het te laten rusten. Dat leek mij een goed plan. Maar door dit voorval heb ik wel een nare herinnering overgehouden aan haar. Hoe afstandelijk ze met me omging.

Ik denk echt dat de vriendschap beschadigd is. Wat ik mezelf heb voorgenomen: de bal ligt bij haar nu. Als zij graag wil afspreken, mag ze naar me toe komen. Dan kijk ik of het daarna beter gaat en ik bereid ben haar weer eens op te zoeken.

Heel jammer dat onze vriendschap veranderd is. Niet alleen door het Iphone voorval maar in het algemeen met de komst van een kleintje.

We will see...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je