{{ message.message }}
{{ button.text }}

Verhuizen en op een eigen kamer slapen

We zijn afgelopen woensdag verhuisd en willen Olivia graag in een eigen kamer.

Afbeelding blog 'Verhuizen en op een eigen kamer slapen' Achtergrond blur afbeelding

Olivia is alweer 9 maanden, wat gaat het toch snel. Van dat kleine hummeltje dat niks kon is ze veranderd in een actieve meid die het hele huis doorkruipt. 

En dat kan nu ook echt. We zijn verhuisd van een flatje 4 hoog zonder lift naar een groot huis met achtertuin. Wat zal dat heerlijk zijn deze zomer! Het speelhuisje staat al klaar.
Tot nu toe heeft Olivia altijd in de wieg geslapen, naast ons bed. Maar nu we ze toch moet wennen aan een nieuwe omgeving, willen we haar graag meteen laten wennen op d'r eigen kamer.
De afgelopen 2 nachten zijn drama geweest en halverwege de nacht hebben we Olivia tussenin gelegd, terwijl dat nooit eerder voorkwam.
Nu twijfel ik heel erg. Vragen we teveel van Olivia door haar en in een nieuw huis te laten slapen en ook nog eens alleen op een kamer? Of moeten we gewoon een aantal drama nachten over ons heen laten komen, zodat ze uiteindelijk went?

Tips en ervaringsverhalen zijn zeer welkom!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je