{{ message.message }}
{{ button.text }}

Verhuizen als gezin

Afbeelding blog 'Verhuizen als gezin'

Daar ben ik weer naar een veelste lange tijd. Ik heb eigenlijk niks meer gepost sinds dat ik nog zwanger was. Het helemaal vergeten zijn hoe fijn het is om je verhaal kwijt te kunnen en andere (aanstaande) mama's te helpen. 

Raysha is alweer bijna 11 maanden en wat is de tijd snel gegaan. Over de bevalling zal ik nog wel een keer vertellen. 

Ik woon nog thuis samen met mijn vriend, Raysha, mijn zusje, moeder en stiefvader. Het altijd een drukke boel geweest met z'n alle maar er was altijd hulp als je het nodig had. Raysha is hierin opgegroeid en is niet anders gewend. Mijn vriend en ik daarin tegen kregen er toch moeite mee. We merkte dat er onbewust bemoeit werd met de opvoeding van Raysha en dat er soms niet geluisterd werd als we iets zeiden. Ik krijg dam toch het idee dat ze mij nog zien als een puber, terwijl ik ook mijn eigen gezin heb. Maar dit krijg je toch als je met zoveel woont. 

Ik ben natuurlijk gaan reageren op huisjes omdat ik toch graag op mezelf wilde en een eigen toekomt met mijn gezin starten. Ik stond pas 3 jaar ingeschreven dus ik dacht nooit snel iets te kunnen vinden en krijgen. Tot ik ineens 3e en 4e stond bij 2 appartementen, Ik dacht dit wordt hem niet want ik greep er telkens naast. Nou het 1e appartement was al na iemand gegaan dus ik verwachtte er niet veel meer van. En toen plots kreeg ik op een maandag het bericht dat we mochten gaan kijken. Super blij dat ik was. Meteen mijn vriend en moeder geappt. Ik had geen contact met mijn vader maar daar vertel ik later over. Er kwam veel bij kijken want als we het zouden accepteren dan moesten we veel gaan inleveren en regelen. Maar eerst gaan kijken! Op woensdag zijn we gaan kijken en we waren meteen verliefd, het was groot genoeg voor ons en het zat overal vlakbij. Wij na overleg hebben de woning geaccepteerd. Nu alle formulieren inleveren en afwachten. En wat duurde het wachten lang zeg! Na 1 week kregen we het goede nieuws! Jullie worden de nieuwe huurders. Super geweldig natuurlijk! 5 januari krijgen we de sleutels. We hebben al veel spulletjes, maar moeten nog wel wat hebben. Helaas door Corona is alles dicht en moeten we bestellen omdat we snel willen beginnen. Wij krijgen veel hulp van familie en vrienden. Ook zij dragen bij aan de spullen die we nodig hebben. Ondanks dat we een beetje gespaard hebben, is een huisje natuurlijk veel geld. Dus wij zijn ze dus erg dankbaar. 

Wij gaan dus druk bezig zijn met verhuizen 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je