{{ message.message }}
{{ button.text }}

Verborgen Reflux, hoezo verborgen? Week 23

Onze dochter heeft met acht weken de diagnose gekregen van verborgen reflux. Hoe is afgelopen week gegaan?

Afbeelding blog 'Verborgen Reflux, hoezo verborgen? Week 23'

Het wijkteam is betrokken om hulp te indiceren voor thuis. Zeven weken geleden kreeg ik een meltdown nadat het allemaal eventjes te veel werd. Ondertussen ontwikkeld M. zich als een malle en verwacht manlief steeds meer input voor zijn webshops.

07.00 Ik geef M. aan manlief. "Pas op dat je niet in slaap valt, zorg dat ze niet tegen je kussen aankomt. Rond 09.30 hoeft ze pas weer een voeding en over een half uur kun je haar omdraaien dan slaapt ze nog even." Ik draai me nog even lekker om en sukkel weer in slaap.

09.30 ik schrik wakker en ik kijk direct naar links. Leeg. Ik hoor in de woonkamer wat gepruttel en trek mn ochtendjas aan. Daar leg ik M. aan en maak in gedachten een to-do-lijstje. 

10.00 M. is verschoond en ligt weer in bed. Dat gaat steeds makkelijker nadat we haar twee keer hebben getroost in bed, in plaats van haar eruit pakken. Lekker even tijd om te ontbijten. 

11.30 We komen precies op tijd aan bij het CB. Allemaal gewassen en in de kleren. Manlief houdt M. stevig beet en ze gilt het niet veel later uit van de pijn. Haar derde inentingen zitten erin. Snikkend neem ik haar over en stop haar in de draagdoek. Ze kalmeert al snel en we gaan weer terug naar huis. 65cm en bijna 5680gram. Veel te licht, dat wordt weer in gesprek komende vrijdag met de kinderarts.

12.30 M. ligt weer in bed, het to-do-lijstje wordt verder afgewerkt. Lunch vergeten.

15.00 Alle pakjes ingepakt voor de webshop, weggebracht en op naar het tuincentrum. "Wil je 400 of 200 lampjes en gekleurde of knipperende?" De frons verschijnt weer op mn gezicht. Ik kan niet kiezen! Manlief zucht en pakt 200 lampjes die alleen aan of uit kunnen.

17.00 Ik gooi wat makkelijks in de pannen, ruim de keuken verder op. Verwerk de was. Leg M. nog een keer aan en kieper haar in bed rond 19.00. Klap de box in, speelkleed gaat aan de kant en zet een kopje thee.

19.15 Ik installeer me net op de bank met een tijdschrift. "Over mijn webshop, wanneer ga je daar weer verder mee?" 
*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je