Snap
  • Baby
  • Gezond

Verborgen Reflux, hoezo verborgen? Week 22

Onze dochter heeft met acht weken de diagnose gekregen van verborgen reflux. Hoe is afgelopen week gegaan?

Ze ligt zomaar een kwartslag gedraaid in de box! En leggen we haar op haar buik gaat hup dat kontje in de lucht en de beentjes eronder. De eerste signalen van kruipen en draaien zijn gesignaleerd. Trots dat ik ben! Alles wordt weer grondig vastgelegd voor de opoes en omoes. Ze is ook weer wat gegroeid. Die nieuwe pj's (waarom moest ik er daar ook weer zeven van hebben?!) kan ze al bijna niet meer aan!

De wijkteam mevrouw heeft een bezoekje gebracht. Haar collega zou meekomen om zorg te indiceren, maar die kon achteraf niet. Vandaag kunnen we niks doen en waarom ze dan is gekomen? We nemen weer het afgestreepte lijstje het-is-wel-leuk-maar-slaapt-niet-lekker door en herhalen alles van vorige week. Wat ik heb verteld is blijkbaar niet helemaal goed binnengekomen. Ze vraagt wat er goed gaat en of ons meidje van 5 maanden nog steeds een uur!! (wtf?!) in de box kan spelen, want dat deed ze vorige week toch ook??? Het vraagteken op mijn hoofd groeit. Uhm pardon.. ze sliep toen je binnenkwam, heeft ongeveer 10min in de box gespeeld. Brulde het speelkleed vervolgens weg en heb haar toen weer ingebonden in de doek. Nee ook dat staat haar niet zo bij. Ze zal mailen als ze meer informatie heeft over de drie opties. 1. videotraining 2. opvoedtraining 3. een kraamzorg. (ik zeg optie 3!!) Ik ben weer blij als ze weg gaat en wil eigenlijk de zorg helemaal afkappen. 

Komend weekend gaan we naar de Efteling waar sprookjes uitkomen (die van t doorslapen ;)) en maandag dan staan dr laatste prikjes weer op het programma.

8 jaar geleden

Waarom komen mensen om te kijken hoe ze kunnen helpen als ze toch niet luisteren... Er gjammer. Wat goed van je meisje dat ze begint te draaien enzo. Nadeel is dat er nu wel een sprongetje aan kan komen, waardoor ze ineens nog wat moeilijker is, maar het grote voordeel is dat ze daarna ineens ook echt meer kan! Alvast heel veel plezier met de nieuwe ontwikkelingen en sterkte met de prikjes!