{{ message.message }}
{{ button.text }}

Verborgen reflux, hoezo verborgen? Week 21

Onze dochter heeft met acht weken de diagnose gekregen van verborgen reflux. Hoe is afgelopen week gegaan?

Afbeelding blog 'Verborgen reflux, hoezo verborgen? Week 21' Achtergrond blur afbeelding

Een grote doos wordt bezorgd met daarin een gigantische roze schommelstoel. Vijf verschillende snelheden, zeven melodietjes en een tril functie. Hij kan zowel op zit als in slaapstand. Daarboven hangt een roze mobile. Ons meidje gaat er direct zodra hij is geïnstalleerd in. Ze wordt lekker ingepakt, speentje er in. Ze begint al wat te knipperen met haar ogen! Maar dan oei.. brullen. Ook dit kan weer van het lijstje geschrapt worden. Het-is-wel-leuk-maar-slaapt-niet-lekker-lijstje. We hebben nu ook meteen alle tips uitgeprobeerd van de wijkteam mevrouw en stoppen er mee. 

De testfase is voorbij en het lijkt opslag iets beter te gaan. De nieuwe mix van de hele dag dragen, vaker voeden en een nieuwe knuffel lijkt voor verbetering te zorgen. Het vierde mentale sprongetje is ook voorbij en zal vast ook bijdragen. We hebben overdag nauwelijks strijd om haar in slaap te krijgen. In de doek wandelen we door het huis en ze is zo knockie. Dan kunnen we er lekker bij gaan zitten en slaapt ze door. In de avond is er ook minder gegil. Daarnaast wisselen manlief en ik elkaar meer af en verdelen we het weekend. De een slaapt op zaterdag uit en de ander op zondag. Heeft de een niets gepland in de avond dan gaat de ander iets voor zichzelf doen. Al met al een goeie week! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je