Snap
  • Baby
  • post

Verbanden

Ons meisje is nu 14 maanden

Ons meisje is nu 14 maanden. En ooo wat een heerlijk kindje. Ze weet precies wat ze wil. Geef je haar een hapje maar wil ze tegelijkertijd een speeltje, dan vergeet het maar mama. Dan doe ik mijn mond dicht tot ik heb wat ik hebben wil zoek het maar uit. Ga je mijn luier verschonen dan kruip ik niet weg, nee ik loop ook niet weg, nee mama ik ren weg. Ik weet dat mama als de dood is dat ik van de bank val. Maar toch kruip ik er al zelf op. Ik weet dat ik op de bank op de billen moet. Doe ik dat dan ga ik voor mezelf applaudisseren. Maar op de bank staan vind ik veel leuker. Ik ga niet slapen, wanneer ik niet zelf de trap ben op gelopen.. En mijn popje heb en in iedere hand een speen.

Inmiddels zijn dit soort eigenwijsheden hier de orde van de dag. Maar war schetste vorige week mijn verbazing, we hebben een tuimelaar in de vorm van een pinguïn. Nu zat mijn meisje bij me op schoot een boekje te lezen. Ziet een pinguïn in het boek. Begint te kraaien van pret, vliegt van mijn schoot en gaat haar tuimelaar knuffelen. Gisteren zaten we een Bumba boekje te lezen. Tonkie een ruimtewezentje kreeg een bril. Ze wees naar de bril, draaide zich om en trok de bril van mama van haar neus. Ik wist dat het hard ging maar wat een tempo. Hebben jullie ook van die grappige verbanden bij jullie ukkies?

10 jaar geleden

Dat is een leuk idee!

10 jaar geleden

Leuk :-) Slimme meid hoor. Ja, genoeg 'verbanden leggen' hier, maar ja dan gaat het om een 3- en een 4-jarige he. Ik schrijf halve dagboeken vol met de uitspraken en opmerkelijkheden van die twee :-)

10 jaar geleden

Haha leuk hè als ze zo eigenwijs zijn!! En dan maar proberen om je lachen in te houden als ze iets doen wat eigenlijk niet mag!

10 jaar geleden

Waarschijnlijk doet die van jou over twee maanden hetzelfde. In eens gaan ze met sprongen vooruit.