Snap
  • Baby
  • post

Verandering in 9 maanden tijd

Mijn kleine meid is 9 maanden. Wat is ze in die tijd toch ongelofelijk veel verandert.

Mijn kleine meid is 9 maanden. Wat is ze in die tijd toch ongelofelijk veel verandert.

Eerst kon ze bijna niets. Was ze totaal afhankelijk van mij (ons). Nu kan ze al zoveel. Ze eet al zo goed mee en de borstvoeding heeft ze ook al niet heel veel meer nodig. Ze haalt nu veel meer uit fruit en avondeten.

Ze kan nu zichzelf optrekken tot staan, om de tafel heenlopen als ze zichzelf vasthoudt, kruipen, uit zichzelf gaan zitten, ruzie maken met haar broer ;-). Zichzelf een tijdje vermaken, terugzwaaien als er gezwaaid wordt, en ze kan al wat papa en mama nazeggen en kijkt dan ook naar papa of mama. Ze kan steeds beter eten, steeds iets grovere stukjes eten.

Gisteravond is daar nog bijgekomen dat ze haar handjes omhoog doet als je hieperdepiep HOERA roept. Waarschijnlijk omdat ze je nog na doet, maar dat is niet erg. Ze doet het!

Ook heeft ze al 3 tandjes en dit worden er snel meer. Er zitten er alweer 3 aan te komen.

En dan schrijf je dat zo op en dan ben je zo trots op je kind. Sowieso ook hoor, maar nu zie ik het zwart op wit staan en denk dan: Meisje wat ben je toch snel gegroeid en wat wil ik nog veel van je meemaken want je gaat nog veel meer leren.

10 jaar geleden

Wel mooi dat je alles zo bewust meemaakt, want voor je het weet ben je weer een jaar verder, en dan weer 1, enz enz. En hoewel er in elke fase mooie dingen te beleven zijn, vond ik het toch ook wel soms TE snel gaan.

10 jaar geleden

Oei, ja ik weet het, het gaat veeeel te snel :-) Mijn jongste en laatste kind wordt in september alweer twee, pffttt.... Lekker van genieten hoor!

10 jaar geleden

Leuk,he! Het gaat zooooo snel.