Snap
  • Baby
  • Gezond

vandaag is het dan zo ver de vaccinaties

Wat ben ik toch zenuwachtig zeg voor de vaccinaties Ik hoop dat het allemaal wel mee valt Me kleine knul wordt groot zeggen we dan

vandaag is het dan zover

Me kleine knul krijgt zijn eerste 2 vaccinaties

ik ben er zelf heel erg zenuwachtig voor

hoop dat me kleintje niet te veel pijn hoef te lijden en niet veel koorts krijgt

zit er zo tegen op

maar we laten het doen voor 1 ding

zodat hij niet snel ziek word en dat is het allerbelangrijkste dus houden we dat maar in ons achterhoofd

nu Me spulletjes in pakken even wat eten en dan gaan we maar lopen naar consultatie bureau

pff.. Hopen dat het zo voorbij os

9 jaar geleden

Hoi! Een goeie tip: geef tijdens de prikjes de fles of borstvoeding. Werkt super goed en voor je baby is dit echt een troost. Verder geef ik de kleine altijd een zetpilletje als hij een paar uur naar de prikjes er last van heeft en desnoods nog een flesje voor troost. Daarna valt hij heerlijk in slaap!

9 jaar geleden

Geen zorgen Grietje! Mijn dochtertje was vaak ziek toen ze klein was, maar reageerde prima op vaccinaties. Zelfs toen ze de BMR (Bof Mazelen Rode hond) prik kreeg met 14 maanden (waarvan bekend is dat gevoelige kindjes ziek worden) was er niets aan de hand. Zorg wel dat je de plek van de prikjes de eerste dag regelmatig een beetje masseert zodat dat geen pijn gaat doen en verder je kleintje een dagje lekker vertroetelen! En er komt een moment en dan heb je ze allemaal gehad en er voorlopig vanaf bent.

9 jaar geleden

Nau ben weer terug van cb Hij heeft inderdaad even gehuild Ik heb hem goed getroost Wat was het toch zielig het kopje helemaal rood Nu lig hij weer lekker te lachen naar mama gelukkig Het word een lekker verwen en kroel dagje

9 jaar geleden

Probeer vooral zelf rustig te blijven. Als jij zenuwachtig bent dan voelt je kleintje dat en breng je het over op je kleine. En voor de geruststelling: mijn twee kleintjes zijn beide niet ziek ervan geweest. Allebei wel even gehuild bij de prikken, maar voordat we weer konden aankleden was het al weer goed.. succes ;-)