{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vanaf dag 1 al een slecht slapende baby

Vanaf dag 1 na de geboorte slaapt Luca al slecht. Nu 8 weken verder is het tijd voor een andere aanpak.

Afbeelding blog 'Vanaf dag 1 al een slecht slapende baby'

Vanaf dag 1 na de geboorte slaapt Luca al slecht.
Hij sliep overdag nauwelijks en 's nachts was hij ook altijd wakker tot zeker 3 uur.
Daarom zijn wij toen Luca 4 weken oud was, naar de osteopaat gegaan. Na 1 behandeling merkte we al een beetje verschil. Sinds dien slaapt hij de nachten redelijk. Vanaf 12 uur tot 6 uur. Met tussendoor rond 3 uur een voeding.
Overdag is het nog steeds drama. Hij wilt gewoon niet slapen. En helaas kon de osteopaat ons niet verder helpen. We dragen hem nu veel in de draagdoek. Dit is overdag de enige manier om hem in slaap te krijgen.

De hele dag dragen is toch ook niet echt de oplossing..
Na wat op het internet afgezocht te hebben kwam ik bij het boek van 'Stephanie Lampe' te recht genaamd 'Baby in een droomritme'. Afgelopen weekend heb ik dit boek in huis gehaald en begonnen met lezen. Zodra ik hem uit heb gaan we beginnen met deze methode uit te proberen.
Een ritme in de dag moet er sowieso komen, maar omdat hij tot nog toe zo slecht slaapt is dat er eigenlijk bij ingeschoten. 's nachts valt hij is slaap aan de borst en we laten hem dan ook maar in ons bed liggen, want als we hem verleggen is hij meteen weer klaar wakker.

Ik ben benieuwd hoe het toepassen van meer ritme ons gaat helpen!
En ik hou jullie zeker op de hoogte.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je