{{ message.message }}
{{ button.text }}

Van week 1 tot week 21 in no-time.

Wat gaat de tijd toch snel. Van week 1 tot week 21 in een zomer.

Afbeelding blog 'Van week 1 tot week 21 in no-time.'

Half mei kwamen we er achter dat ik dan zwanger was, wat was dat fijn! We geloofde het niet en hebben twee maal een test gedaan, de eerste met zo'n streepje en de tweede elektronische. Ik voelde het al een paar dagen, de klassieke pijntjes etc, dus het was erg fijn dat het bevestigd was. Maar ja wat nu? Wij werken tijdens de zomer op campings met ons animatie bedrijf en het zomer seizoen zou 2 weken later beginnen. Ik ben gewoon aan de slag gegaan en heb gelukkig de hele zomer, met mate, kunnen door werken. Doordat G zijn elleboog had gebroken ben ik in Augustus 3 keer heen en weer geweest tussen Toscane en Turijn en hier heb ik gelukkig wat kunnen uitrusten, want daar kwam het er niet echt van.

Half september was de zomer eindelijk afgelopen en zat ik alweer in mijn 21e week, tijd voor de 20 weken echo! Gelukkig was ook daar weer alles goed en werd er bevestigd dat we een zoon zouden krijgen! G kon zijn geluk niet op want iedereen dacht dat het een meisje zou worden en deelde dat dan ook graag met ons. In september zijn we nog 10 dagen langs geweest in Nederland en ook daar was iedereen erg blij om mij eindelijk te zien. Helaas was mijn buik nog niet zo groot maar je begon het al een heel klein beetje te zien en dat was vooral voor mijn oma voldoende! Maar nu moesten we toch echt weer terug naar Italie.. het kamertje klaar maken, niet werken en me dan toch concentreren op mijn zwangerschap.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je