{{ message.message }}
{{ button.text }}

Van smurrie tot echte stukjes

De titel van de blog klinkt een beetje vies hihi maar dat is het niet hoor.... oke soms was het wel een kliederboel!

Afbeelding blog 'Van smurrie tot echte stukjes' Achtergrond blur afbeelding

Je zal wel denken jeetje waar gaat deze blog over?! .....nou waarschijnlijk niet waar je aan dacht ;-).

In mijn vorige blog schreef ik al een beetje over het voedingspatroon van mijn zoontje. En nu kan ik vol trots zeggen dat we bijna van de geprakte geblende smurrie af zijn! (Bijna dan he) 

Eerst leek de Rapley-methode mij helemaal niks... maar wilde het wel uit gaan proberen op mijn manier, en in een tempo dat mijn zoontje aangaf oke te vinden.... mijn vriend en ik noemen het nu maar de poekkie-methode hihi 

Jaiden had al eens op een korstje mogen sabbelen, hij vond het geweldig mama zat alleen met doodsangsten toe te kijken of alles wel goed ging....ik had al veel gelezen dat hij braakneigingen zou kunnen krijgen overdreven smakken en zelfs bijna stikmomentjes zou gaan ervaren om het kokhalsreflex te ontwikkelen.... Toppie!! Nou ik probeerde wel rustig te blijven toen hij dus alles hierboven deed... maar in mijn hoofd speelde alle rampscenario's al af natuurlijk! 

Maar goed mijn prulleke vond het heerlijk! En hij had nergens geen last van. (Gelukkig) na een tijdje ook eten wat iets meer structuur heeft proberen.... risotto kwam er na een bijna verstikking in vloedgolven weer uit.... ( lees dan echt exorcist taferelen over mijn vriend hahahah en die kan al niet tegen gewoon spuug whahaha ) Voor de rest smikkelde ons mannetje het allemaal lekker op.

Nou dan maar eens een liga proberen... smikkel hap slik weg was het! Hahahha geweldig! Heel zn toet onder de plak toellie maar meneertje had een big smile van oor tot oor! Toen zijn we een boterham gaan proberen.. eerst had ik een beetje fruithapje erop gesmeerd, dat vond hij wel lekker. Alleen snapte hij nog niks van het zelf pakken..als hij iets vast heeft gaat het wel naar de mond maarja en dan?! Dus hij werd nog grotendeels gevoerd. 

Liga_1451917519.jpg

Op nieuwjaarsdag mocht hij een bio maïsstick proberen dat was helemaal zo opgepeuzeld!!! Toen broccoli mini stronkjes geprobeerd dan vond hij niet zo lekker..... gelukkig heeft onze zoon in huis 3 stofzuigers rondhuppelen  ( hond en 2 katten) 

IMG-20160104-WA0006_1451917545.jpeg

Vandaag een boterham met een beetje boter geprobeerd en wat denk je?! Mijn prulleke pakt het zelf van zn bordje en smikkeld gewoon zo even heel de boterham op! Whahahaah en mama zat heel verbaasd te kijken van hoe dan?! Heb het steeds wel geprobeerd hem te leren een stukje zelf te pakken maar dat vertikte hij steeds en wilde liever gevoerd worden, en dan nu ineens zonder hulp etc. Eet (vreet) hij zelf zn bammie op! 

20160104_141832_1451917581.jpg

Ik ben verbaasd en mega super trots!

IMG-20160104-WA0011_1451917610.jpeg

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je