{{ message.message }}
{{ button.text }}

VAN MODEL NAAR MAMA!

@mommymodellife

Afbeelding blog 'VAN MODEL NAAR MAMA!'

Hey You! Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn allereerste blog voor @mommymodellife op instagram!

Maar wie ben ik eigenlijk? Daarom een klein stukje over mijzelf en waarom ik deze blog in januari 2018 ben gestart!

Ik ben Nadine Wolfswinkel (29 jaar) en woon in Blaricum met de liefde van mijn leven en baby Luca.

It all started...
Ruim 13 jaar geleden ben in ontdekt in de Intersport tijdens een modellenwedstrijd voor O’neill (Ja, echt haha!). Uit duizenden aanmeldingen had ik gewoon gewonnen! Ik kon het niet geloven!

Na deze wedstrijd heb ik de stoute schoenen aangetrokken door “Touche Models” een mail te sturen met een aantal foto’s van mij. Tot grote verbazing nodigde ze mij uit voor een gesprek. Dit was zo spannend! Nu ruim 13 jaar later werk ik nog steeds als fulltime model bij dit toffe bureau en reis ik de hele wereld over. Lucky me :).

MAMABOSS!
Als model ben je ZZP’er en dus je eigen baas! Dit betekent voor mij vrijheid om te doen waar ik blij van wordt. Hoe leuk is dat! Als model werk ik o.a. voor: Hunkemöller, Livera, Marlies Dekkers, Repeat, Nivea, Calvin Klein, Margriet, C&A, Santé, Beau Monde, Libelle, Viva, Flair, Bon prix etc.

Je komt als model op de mooiste plekken en je ontmoet de meest bijzondere personen. Zo woonde ik een periode in Miami, Athene, Milaan, Barcelona en Duitsland. Ging ik ineens op reis met Nick & Simon, stond ik op een cocktailparty in Miami naast de Kardashians en Dolce & Gabana en zat ik tijdens het diner naast Tiësto! Dat maak je natuurlijk niet iedere dag mee!

Model zijn is natuurlijk niet alleen maar glamour. Het is ook keihard werken! Soms loop je 7 castings per dag in een onbekende stad en moet je ruim 100 kledingsetjes aan. Je kan nooit denken; Vandaag heb ik mijn dag niet! Je wil je “OFF day look” niet op de foto’s terugzien. Altijd blijven lachen dus!

En toen.. Zwanger!!
Toen ik hoorde dat ik zwanger was sprong ik letterlijk een gat in de lucht! Ik vertelde het meteen aan iedereen. Haha, de gouden 3 maanden regel maakte mij even niets uit :). Ik was zo ontzettend blij! Dat telde!

Ook was ik mij bewust dat ik tijdelijk uit het modellenwereldje moest stappen. Met zo’n dikke toeter kun je in de modellenwereld, waar alles om uiterlijk gaat, niet veel betekenen. Toch mocht ik voor Bon Prix met baby Luca in mijn buik nog even schitteren voor de zwangerschapscollectie.
Dat vond ik zo bijzonder!

Mommy Model Life
Sinds 21 juli 2017 ben ik moeder geworden van kleine Luca. Een kleintje in de familie betekent ook tijd voor verandering! Mijn drukke glamour leventje moet ik nu gaan combineren met een kleine baby. Hoe ik dit ga doen? Nog geen idee haha. Omdat ik het belangrijk vond om de eerste maanden volop van Luca te genieten, begin ik nu pas na 6 maanden mijn modellenwerk op te pakken.

In het combineren van mijn werk met een baby moet ik mijn weg dus nog zien te vinden.

Via Mommy Model Life ga ik jullie meenemen in deze veranderingen, in alle leuke momenten, tips & tricks en geef ik ook een realistisch beeld weer over het moederschap. Het leven stopt absoluut niet als je moeder wordt! Oké.. als moeder moet je wel dealen met een een aantal struggles en de slapeloze nachten, maar als moeder ervaar je ook intense geluksmomenten!

Nu weet je eindelijk wat meer over mij! Wil je nog meer weten? Volg mij dan op instagram via @mommymodellife. Heb jij vragen over hoe ik iets aanpak, of zie jij bijvoorbeeld een onderwerp graag terug in één van mijn foto’s of blog? Stuur mij een privé berichtje of plaats een leuke comment!

Ik hoop dat ik jullie kan inspireren en blij kan maken met mijn posts!

With Love, Nadine 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je