Snap
  • Baby
  • #zwanger
  • #baby
  • #dochter
  • #babygirl
  • #babybuik

Van kaal tot kind

Een chemotraject met een happy ending

Dit is mijn allereerste post, dus het is beter als ik mezelf even voorstel denk ik 🤓

Ik ben Yvonne, 27 jaar, en zoals mijn biografie al een beetje zegt kreeg ik dus Acute Lymfatische Leukemie in 2016, op mijn 23e. Ik kreeg hiervoor 3 jaar lang intensieve chemotherapie, waarbij hoogstwaarschijnlijk geen vruchtbaarheidsbehoud mogelijk was. Toch ben ik nu trotse mama van een minimensje genaamd Félien ❤️

Hoe dit alles zo is gekomen? Ik ga het in mijn blogs proberen zo goed mogelijk te beschrijven, want ik besef me dat het best een bijzonder verhaal is :) ik ga deze blogs dan ook schrijven om wellicht andere mama's of vrouwen met kinderwens na kanker een hart onder de riem te steken en eens een positief verhaal de wereld in te helpen.

Als er al maar één iemand hoop kan krijgen van mijn verhaal, dan wil ik het graag met jullie delen!

Hoe ik het precies ga doen weet ik nog niet, maar ik ga proberen alles zo goed en duidelijk mogelijk te beschrijven zonder dat het een warrig verhaal gaat worden (want: hallo mombrain🤓). Tot de volgende keer!

Liefs, 

Yvonne

Snap
3 jaar geleden

Prachtig! Spread the hope! Ik kreeg op mijn 12e ALL, 2 jaar chemo, en kreeg rond mijn 21ste te horen dat ik, als ik kinderen wilde, daar aan moest beginnen. Ben altijd bang geweest sindsdien geen kindjes te kunnen krijgen. Maar begin dit jaar (ik ben nu 30) mag ik mij mama noemen van een prachtige zoon. Ik ben benieuwd naar je verhaal en blogs!