{{ message.message }}
{{ button.text }}

Van eerste hapje tot bordje vol!

Afbeelding blog 'Van eerste hapje tot bordje vol!'

De tijd vliegt voorbij. Voor dat je het weet is je kleine uk groot genoeg voor zijn aller eerste groente en fruit hapje. Hoe hebben jullie dit aangepakt? 
Zijn jullie zelf het eten gaan maken van verse groente en vers fruit of hebben jullie eerst een potje geprobeerd?

Mijn zoontje is nu bijna 11 maand. Ik ben al vlot begonnen met zijn eerste fruit en groente hapjes. Toen hij 5 maand was vond het al erg interessant wat papa en mama in hun mond stopte. Ik ben toen voorzichtig begonnen met af en toe een paar hapjes. Nu een aantal maanden later eet hij lekker met ons mee. Mooi makkelijk! Mijn zoontje is een goede eter en vind ook eigenlijk alles wel lekker, dat maakt het leuk om te koken.

Hoe hebben jullie de aller eerste hapjes aangepakt?  Ik haal zelf veel lekkere en leuke recepten uit de Opperdepop (te koop bij de AH). Hier staan allerlei lekkere dingen in voor kindjes vanaf 6 maand tot 4 jaar. Hebben jullie nog leuke sites of boeken met lekkere ideeen?

En hebben jullie tips voor een lekkere avond maaltijd voor kindjes rond de 10 - 12 maand, die ook voor papa en mama lekker zijn? Kom maar op!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je