{{ message.message }}
{{ button.text }}

van een ledikantje naar een bed, wat is wijsheid?

Mijn dochtertje is alweer bijna een jaar, de tijd vliegt. Tijd voor een ander bed? :-D En wat is wijsheid.

Afbeelding blog 'van een ledikantje naar een bed, wat is wijsheid?'

Mijn dochter is alweer 11 maand oud. Nou is ze vanaf het begin al erg onrustig in bed, ze heeft nog nooit een dekentje in bed gehad. Slaapt altijd alleen in haar slaapzak. Door haar onrust, het draaien en soms ineens afzetten, stoot ze geregeld haar hoofd met blauwe plekken als gevolg. Dat is best zielig.

nu was ik al een beetje aan het kijken naar een vervolgbed, geen peuterbed, maar meteen een groot bed. Mila staat al en stapt over, ze zou ook uit bed kunnen stappen. natuurlijk kijk ik naar een laag bed en zoek er een zacht dik kleed voor, mocht ze uit bed rollen. Vroeger was mijn zus ook rond een jaar naar een volwassen bed, omdat mijn broer kort daarna geboren werd. Dit is ook zonder problemen verlopen. ik ben er van overtuigd dat je bij veel dingen iets over je zelf af kunt roepen. Hoe nuchterder je er zelf in staat hoe beter zoiets verloopt. Zolang je maar goed nadenkt over het zo.veilig mogelijk maken van de situatie. 

Natuurlijk heeft iedereen hier een mening over, de een vindt het vroeg de ander vindt het prima. Ik heb er geen haast mee maar ben al wel aan het oriënteren. ik moet nu ook al wel een geschikt traphekje vinden, ik vind het erg lastig welke handig is, er is zoveel keus!

ik zou wel wat hebben aan tips/ervaringen wat betreft het overstappen van een ledikantje  naar een bed. En welke traphekjes prettig zijn.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je