{{ message.message }}
{{ button.text }}

Van borst naar fles

Afbeelding blog 'Van borst naar fles' Achtergrond blur afbeelding

Hallo,

Ik ben een moeder van twee kinderen. Na de geboorte van de eerste ben ik na mijn verlof weer 4 dagen gaan werken. 3 dagen op het bedrijf en 1 dag vanuit huis. Omdat ik een groot voorstander van borstvoeding was (en ben), kolfde ik op mijn werk en dronk mijn eerste kindje het eerste half jaar uitsluitend borstvoeding. Ook voor mijn tweede had ik het plan een half jaar uitsluitend borstvoeding te geven en dit vervolgens langzaam af te bouwen. Echter verkeerde ik nu in de luxe positie dat ik bijna al mijn werk vanuit huis deed. Soms had ik een afspraak buiten de deur, maar dit plande ik dan precies tussen twee voedingen in.  Aangezien mijn jongste 's nachts bleef komen voor een voeding besprak ik na een aantal maanden de voordelen van een papfles op het consultatiebureau. Zij waren echter van mening dat een papfles het doorslapen niet zou bevorderen. Aangezien het nog slechts enkele weken wat voor hij een half  jaar zou zijn heb ik besloten door te zetten en het half jaar vol te maken. Toen het dan eindelijke zover was weigerde mijn zoontje echter de fles. Ik heb  voor een kapitaal aan verschillende spenen, flessen, tuitbekers en zelfs tepelhoedjes uitgegeven maar niets leek te helpen. Na wat onderzoek op het internet leerde ik dat het verstandig geweest zou zijn om hem tussen de 8 en 16 weken alvast te laten wennen aan het drinken uit de fles. Nu is hij inmiddels ruim 9 maanden oud en drinkt hij enigszins uit de fles.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je