{{ message.message }}
{{ button.text }}

vallen en natuurlijk opstaan

Ik kan maar niet wennen aan het gevoel dat hij zich pijn kan doen, die angst vind ik echt verschrikkelijk! krijg er bibbers van

Afbeelding blog 'vallen en natuurlijk opstaan' Achtergrond blur afbeelding

wauw wat gaat het snel! Alweer bijna 11 maanden en kleine boef staat en wilt zelfs al lopen. Hoe trots kun je zijn op je kind als moeder! Maar wat vind ik die angst vreselijk zeg! De angst dat hij zich zeer doet of bij doet. Ik weet wel dat hij het leert met vallen en opstaan, maar aan dat gevoel kan ik echt niet wennen hoor! Voor het laatst verslikte hij zich echt erg, nou ik heb een kwartier in de bibbers gezeten hoor! 

Hij leert echt snel na een aantal x klap eens in je handjes zingen doet hij het ook en zijn handjes op zijn bolletje. En dansen vind hij helemaal geweldig. Heerlijk gewoon!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je