Snap
  • Baby
  • Kind
  • Mama
  • Zwanger
  • Babyspullen

Vakantiekosten reduceren

In plaats van op vakantie gaan wij dit jaar dagjes uit. Maar hoe hou je dat 3 weken vol met de kosten?

Wij zijn in het gelukkig bezit van jaarkaarten voor Avonturenpark Hellendoorn en een parkeerkaart voor 3 leuke waterplassen in de buurt. Kosten hiervan zijn al lang geleden voldaan en daar voelen we dus ook geen pijn van. Daarij mag je in tegenstelling tot andere parken je in Hellendoorn gewoon je eigen eten meenemen. Zo'n dag kost ons dan inclusief een beker slush, ijsje of suikerspin zo'n 25 euro. Idem voor het verblijf aan een waterplas. Dit is exclusief brandstofkosten maar dit is allemaal dichtbij.

We willen ook onze Esprit niet vergeten en hebben we minimaal 2x losloopgebied Het Leesten op het programma staan zodat onze woef ook nog een beetje vakantie heeft. Totaalprijs 0 euro Wederom exclusief de brandstofkosten

Maar daar heb je 3 weken natuurlijk niet mee vol. Dus op zoek naar andere leuke dingen. Maar hoe doe je dat dat je de kosten een beetje in bedwang houdt?

Ik had bijvoorbeeld bedacht om een dagje naar Den Haag te gaan en naar het Museon en Omniversum te gaan. Iets wat mijn ouders vroeger deden toen ik kind was. Daarbij is mijn man is nog nooit in het Onmivesum geweest. Totaalprijs 75 euro, en dan heb ik de kosten vanuit Twente naar Den Haag nog niet meegerekend.

Ik ben een fan van veilngen. En wat trof mijn verbazing. Het Museon stond op ticketveilingen. Voor 22 euro 4 kaartjes waar de normale prijs 36 was.

Mijn man wilde graag naar Oorlogsmuseum Overloon. Onze oudste begint zich hierin te interesseren dus waarom niet. Ook deze vonden we vrolijk op ticketveilingen. Even je best doen en voila 27 euro ipv 42. 

Ik ben nu nog bezig met het spoorwegmuseum, die zijn een stuk moeilijker voor een leuke prijs te krijgen maar als ik dat voor elkaar krijg heb ik in theorie het Omniversum gratis.

Daarnaast is er in de buurt nog een dag braderie met kindermiddag met spelletjes en theater van Kareltje en Jasmijn. Mijn kinderen zijn beide groot fan. Op misschien een ijsje na 0euro exclusief brandstof maar het is dichtbij.

En zo plan is dus een beetje onze thuis vakantie en probeer de kosten in bedwang te houden. Ik ben heel benieuwd hoe andere ouders dit doen.

6 jaar geleden

HALLO   mijn vriend, mijn naam is mevrouw emily en ik ben de CEO en de groepsbeheerder van LENDUP.CREDIT, ik heb je post gezien en ik realiseerde me hoe erg je deze lening nodig hebt als je echt klaar bent om een lening te krijgen van goederen zonder vertraging en stress vul het onderstaande formulier in. De methoden zijn eenvoudig en makkelijk. Pas uw lening in 3 uur toe en ontvang het, als het stevig in uw email staat. Vul dit formulier onmiddellijk in en ga terug naar ons, zodat we uw lening kunnen verwerken. Uw naam: adres: land: seks: leeftijd: Het leningbedrag: looptijd: Maandinkomen: telefoon: Doel van de lening: Heb je het ooit gebruikt? Zo ja, om de lening te krijgen? lendup.credit@gmail.com MRS, EMILY GOD ZAL JE ZEGENEN Dringende mail behoeften

6 jaar geleden

Wij zoeken veel buitenspeeltuinen of speelbossen op, eventueel met een terrasje zodat wij ook lekker kunnen ontspannen. Picknicken in het park of bos waar we ook even met de kids spelen. Mijn dochter is pas twee maar vindt het al reuze gezellig om mee te helpen met koken. In de vakantie genoeg tijd om samen boodschappen te doen, lekker eten te koken of een lunch te maken en daar vervolgens van te genieten. Het is vooral de rust en aandacht waarvan ze geniet denk ik, en ik ook! Geen idee hoe oud je kinderen zijn...; mijn moeder haalde voor ons vroeger in de zomer een grote kartonnen doos van een wasmachine oid. Daar maakten we onze eigen huisjes van. Ik heb geweldige herinneringen aan het uitzagen van raampjes en deurtjes, knippen van gordijntjes, het hele huisje versieren en inrichten en er vervolgens mee spelen natuurlijk. Geen dagje weg nodig.... Ook leuk is een tentje opzetten bij familie of vrienden in de tuin en daar een nachtje te kamperen met z'n allen. Fijne vakantie!

6 jaar geleden

Tot nu toe waren ze wat te klein maar dat is misschien wel een heel goed idee zon museumjaarkaart

6 jaar geleden

een museumjaarkaart een optie,dan zoek je de musea uit die dan gratis kanen dan ben je met 3of 4 er al uit