{{ message.message }}
{{ button.text }}

Uuuutkiektoerr

Ons dochtertje Lise gaat praten!!!

Afbeelding blog 'Uuuutkiektoerr'

Hallo Mama's en Mama's to be....

 

Zucht, wat gaat de tijd toch snel....zo houd je je baby in de armen en zo springt ze in het rond. Lise mag de dingen graag op haar manier doen en ook in haar eigen volgorde... die soms niet altijd logisch is, maar wel grappig en t past dan ook echt bij haar. Zo heeft ze pas gekropen toen ze al lopen kon..... ze hupte alleen zittend en met de beentjes bewoog ze  in een soort krabeweging voort. Voor ze ook maar hupte kon ze al "ake"(pake) en "beppe" zeggen en "mem en "heitie"...om daar vervolgens weer helemaal mee te stoppen!

Nu ze niet alleen kruipt (als ze moe is en t leuk en grappig vindt), maar ook achteruit loopt, springt, danst, hurkt, valt en opstaat.... begint ze weer te praten. Maar als je dacht dat ze t simpel hield (en wat toch vaak ook nog moeilijk is),nee hoor!!!! t Is meer van uutkiektoer (uitkijktoren) "boei" (we wonen op een schip" of "kiekeboeh en "koeke" (koek)... en nog meer van dat soort leuks.

Herkennen jullie je kleine hierin? Of ging t bij haar of hem heel anders? Ik geniet van "de leafe Lise" en laat haar lekker kletsen.... en soms mag ik gezellig met haar mee kletsen!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je