Snap
  • Baby
  • Mama
  • Voeding
  • koemelkallergie
  • zoektocht

Update - 1 jaar!

Even was ik vergeten dat ik hier een profiel had en 5 maanden geleden van mij af heb geschreven. We waren in een rollercoaster beland terwijl we dachten de oplossing te hebben gevonden.
6 jaar geleden

Hier was het een hel! Meerdere malen aan de bel getrokken maar de krampjes en het huilen (lees krijsen) hoorde er allemaal bij. Toen hij 4 maanden was ben ik gestopt met borstvoeding omdat ik weer een antibiotica kuur moest, daar kan hij niet tegen. Dus overgestapt op voeding tegen krampjes, tja daar had hij ook last van. 2 maanden later op aanraden van het consultatie bureau overgestapt op gewone voeding, wat een hel! Tot we het verschil zagen in voeding, de ene gedeeltelijk geknipt koemelkeiwit en de ander niet. Toen wisten we het, de arts was minder overtuigd maar we konden over op de pepti! Dat hielp! Hij sliep weer een uur aan stuk! Een paar maanden later ook gestopt met soja, ook toen ging het iets beter. Toen hij 1 was op aanraden van de kinderarts ook lactosevrij te geven en vanaf toen ging het beter! Toen hij anderhalf was sliep hij 6 uur aan een stuk!! Nu is hij 5 en kan af en toe wat melk aan, met feestjes op school, gelukkig kan hij nu zelf aangeven wanneer hij geen melk durft te eten, dan is hij moe of voelt hij zich niet zo lekker. Zijn zusje van bijna 2 heeft ook een koemelkallergie, of misschien nu al niet meer maar we provoceren nog niet, we hebben toch altijd alles melkvrij in huis!

6 jaar geleden

Hier na 2maanden huilen over op pepti (ervaring met eerste huilbaby dus gelijk aan de bel getrokken). Nu hij bijna 4 maanden is zie ik weer dat het slechter gaat, dus je oplossing zet me aan het denken!