Snap
  • Baby
  • Kind
  • Mama
  • Gezond
  • Relatie
  • bang
  • Uitstrijkje
  • Hpv

Uitstrijkje

Hallo allemaal ik heb weer jullie hulp nodig. İk zit al eigenlijk dagen te piekeren en het leek me het beste om het met jullie te delen.
6 jaar geleden

Bedankt voor je lieve reactie. İk heb als een gek gegoogeld. İk ga het dus afwachten. Het is bijna morgen om 09:20 heb ik een afspraak.

6 jaar geleden

Tot nu toe heb ik er geen last van gehad. Mijn man krijgt er soms genitale wratten van. İk heb het tot nu toe nooit gehad. Waar ik wel last van heb is soms zeurende pijn bij m'n eierstokken of baarmoeder? Alsof ik ongesteld moet worden maar dat ik dat al geweest ben. Het is bijna morgen dus we zullen zien. Bedankt voor je reactie

6 jaar geleden

Ik heb het hpv virus opgelopen en er onrustige cellen van gekregen ben meerdere malen geopereerd en inmiddels is mijn baarmoeder verwijderd. Hpv kan je jaren geleden hebben opgelopen en dat het nu pas tot uiting komt. Het kan ook van kussen of kroelen komen en bijna iedereen krijgt het maar vaak ruimt je lichaam het vanzelf op. Je hebt zoveel verschillende soorten ook en het duurt ook jaren voordat de hpv onrustig word en daarna baarmoederhalskanker kan veroorzaken. Een test is altijd goed om te laten doen het. Sterkte ik hoop dat het allemaal meevalt voor je

6 jaar geleden

Heftig zeg! Je hoeft je nergens voor te schamen het komt heel vaak voor. Wist je dat je een thuistest kan aanvragen? Mocht je hpv hebben ruimt je lichaam dit meestal zelf op binnen 2 jaar. En je bent echt niet de enige op de 100 vrouwen hebben er 80 eens in hun leven hpv opgelopen. Het is juist goed dat je dit wel weet en er met een uitstrijkje kan worden gekeken of je het hebt en of je cellen gezond zijn. Zelf heb ik er geen ervaring mee (denk ik..) maar misschien vind je deze site wel fijn https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/aandoeningen/171526-uitstrijkje-baarmoederhalskanker-en-hpv-virus-vanaf-2017.html Hier staat ook wat de uitslag inhoud en de maatregelen (hoe snel opnieuw een uitstrijkje e.d.) Heel veel sterkte en het is juist goed dat je het nu laat onderzoeken. Heel moeilijk en spannend maar je kan het beter weten en misschien je straks geen zorgen meer hoeven maken!