{{ message.message }}
{{ button.text }}

Uitslag MRI onder narcose

16 november 17.00

Afbeelding blog 'Uitslag MRI onder narcose ' Achtergrond blur afbeelding

We zijn gister gebeld, pas na 17.00: Noud zijn ruimte om de hersenen en ook de hersen kamers zijn ruimer dan normaal maar niet zorgelijk.

Zijn kleine hersenen zijn inderdaad afwijkend, zijn linker kant is ietswat kleiner dan rechts. Maar ook niet zeer zorgelijk. Dit kan hij allemaal gehad hebben door de aanleg omdat het een hartekind is of omdat die toch een soort hersenbloeding gehad heeft misschien wel in de buik al. Of door de langdurige ic opname.

Hij heeft wel veel meer hersenvocht dan normaal maar of dit een cyste is of gewoon teveel hersenvocht zoals normale mensen ook kunnen hebben kunnen ze niet zeggen. Noud word hier voor gewoon in de gaten gehouden. Zolang zijn fontanel open is kan dit met de echo en als die dicht is een MRI maar ook dit ga je niet elk halfjaar doen met narcose natuurlijk dus dat is op langer termijn. Of hij moet klachten krijgen.

Verder hebben ze wel kunnen zien dat Noud z'n hersenen verder ontwikkelen dus dat gaat Iniedergeval goed

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je