Snap
  • Baby
  • wkz
  • MRI-scan
  • hartekind
  • Cerebellaire_hypoplasie

Uitslag MRI onder narcose

16 november 17.00

We zijn gister gebeld, pas na 17.00: Noud zijn ruimte om de hersenen en ook de hersen kamers zijn ruimer dan normaal maar niet zorgelijk.

Zijn kleine hersenen zijn inderdaad afwijkend, zijn linker kant is ietswat kleiner dan rechts. Maar ook niet zeer zorgelijk. Dit kan hij allemaal gehad hebben door de aanleg omdat het een hartekind is of omdat die toch een soort hersenbloeding gehad heeft misschien wel in de buik al. Of door de langdurige ic opname.

Hij heeft wel veel meer hersenvocht dan normaal maar of dit een cyste is of gewoon teveel hersenvocht zoals normale mensen ook kunnen hebben kunnen ze niet zeggen. Noud word hier voor gewoon in de gaten gehouden. Zolang zijn fontanel open is kan dit met de echo en als die dicht is een MRI maar ook dit ga je niet elk halfjaar doen met narcose natuurlijk dus dat is op langer termijn. Of hij moet klachten krijgen.

Verder hebben ze wel kunnen zien dat Noud z'n hersenen verder ontwikkelen dus dat gaat Iniedergeval goed

3 jaar geleden

Niet zorgelijk, dit is wat jullie moeten onthouden! Jullie kleine, knappe en dappere ventje bewijst wel dat hij er zal komen! 💪🍀

3 jaar geleden

👶 👍 👍

3 jaar geleden

gelukkig dat de uitslag niet zo negatief is uitgevallen zoals jullie laatst zo bot kregen. Ik zie een lekker mannetje wat al heeft laten zien je steeds te verrassen en jullie nog zoveel gaat geven. Het is knetterzwaar deze periode maar geniet van ieder klein hoogtepuntje kanjers <3