{{ message.message }}
{{ button.text }}

Uitgerekende datum met gemengde gevoelens

Afbeelding blog 'Uitgerekende datum met gemengde gevoelens '

13 november 2020...

Dit was mijn uitgerekende datum, vandaag zou ik precies 40 weken zwanger zijn en zou Guus nog veilig in mijn buik horen te zitten. In plaats daarvan is hij alweer 46 dagen uit mijn buik.  

Toen ik vanmorgen wakker werd dacht ik nog ach het is maar een datum wat doet dat er nou toe. Toch betrapte ik mezelf erop dat ik het er toch moeilijk mee had, moeilijker dan ik van te voren het verwacht. 

Waarom? Ja geen idee. Waarschijnlijk weer een van die dingen waar ik onbewust mee bezig ben geweest. Misschien omdat het even weer een moment is waarbij de realiteit inkickt en het je even weer aan alles herinnerd wordt.

Tuurlijk hebben we ontzettend veel geluk gehad en moeten we onze handen dichtknijpen met hoe alles nu gaat maar toch ergens zal het je altijd een beetje achtervolgen denk ik en ben ik stiekem opgelucht als deze dag voorbij is. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je