{{ message.message }}
{{ button.text }}

Uit een bekertje drinken

Overal lees je dat het beter is om je kindje zo vroeg mogelijk te leren om uit een bekertje te drinken.

Afbeelding blog 'Uit een bekertje drinken' Achtergrond blur afbeelding
Overal lees je dat het beter is om je kindje zo vroeg mogelijk te leren om uit een bekertje te drinken. Dus geen fles, geen tuitbeker, nee echt een beker. Het was me vrij snel duidelijk dat dit gemakkelijker gezegd is dan gedaan!

Slokjes

Ik doe mijn best om Stella iedere dag, in ieder geval een paar slokjes te laten nemen uit een beker. Maar echt geweldig gaat het nog niet. Het is wel heel verleidelijk om toch die fles te pakken, die vindt Stella toch ook een stuk makkelijker. Al moet ik zeggen dat ze nu regelmatig naar mijn kop met thee wijst tijdens de lunch en daar een paar slokjes (die al dan niet goed in haar mond terecht komen) uit neemt. Voornaamste reden om je kindje zo vroeg uit een beker te leren drinken is om de spraak te bevorderen. Ondanks dat Stella nog lang niet alles uit een beker drinkt, is er volgens mij niets 'mis' met haar spraakontwikkeling. Ze brabbelt wat af, klikt met haar tong en test haar stembanden (en ons gehoor) ook regematig :D Volgens mij komt het allemaal wel goed :-)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je