{{ message.message }}
{{ button.text }}

Uh zo had ik haar niet in bed gelegd

Kleine na badje in bes gelegd , ze was lekker moe geworden. Ze is nu 3 mnd en ontwikkeling gaat goed

Afbeelding blog 'Uh zo had ik haar niet in bed gelegd'

kleine in badje gehad daarna in bedje gelegd omdat ze moe was geworden. Omdat het een warme dag was ging ik nu wat regelmatiger kijken of ze geen last had vd warmte. En wat schets mijn verbazing..... madam ligt op haar buikje! En ze schrok er zelf van. Best snel... ze is net 3 mnd.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je