{{ message.message }}
{{ button.text }}

Twee bijna rijpe eitjes voor het ontbijt

Vandaag is de dag dat mijn eicellen voor hun eerste fotoshoot gaan. Zeg.... kaas ?

Afbeelding blog 'Twee bijna rijpe eitjes voor het ontbijt'

De dag begint goed. Kleine meisje ligt nog lekker in haar warme bedje. Ze heeft ook groot gelijk, het is eigenlijk veel te koud om er uit te komen. Papa is de eerste die naast bed staat. Hij gaat naar beneden om de hondjes uit de bench enzo te laten. Dan kom ikzelf ook in beweging (mijn hoofd heeft al tig keren het schema van vandaag doorgenomen).

Nu moet ik douchen... en even womanscaping doen want ja.... het gaat wel een beetje intiem worden deze morgen en dan bedoel ik niet intiem met manlief. Ik moet rond tien uur met ontbloot poeperdje op die stoel gaan zitten en dan gaat er gekeken worden naar onze eicellen. Ik ben zoooooo zenuwachtig.

wanneer ik onder de douche vandaan kom is het nog steeds stil op de kamer van meisjelief. Ik loop naar haar kamer want ze zal toch wakker moeten worden nu. Kleine slaapkop is ze ook. Ik open de deur en ik word slaperig en liefdevol aangekeken. Ze rekt zich nog eens uit en mijn hart knalt uit elkaar!! Ze is zo'n cadeautje. Ik ben voor het leven verliefd! Ik vraag haar of ze mee naar beneden gaat en haar armpjes komen omhoog.
Beneden draag ik haar over aan haar papa want mijn dynamische duo blijft lekker thuis. Mama gaat alleen.

In de auto ervaar ik weer hoe het is om zonder ADHD-medicatie deel te nemen aan het verkeer. Ik heb nooit geweten dat ik voorheen zo belabberd reed... maar ja, dat ter zijde. Ik reed dus naar de kliniek. Fris gedouched voor de ontmoeting en kun je het al raden???? Ik moest echt zooooo nodig kakken.... NEEEEEEEE!!!! Ga je toch niet menen. Dit is echt letterlijk en figuurlijk een schijttiming!! Ik ga het NIET doen.

Ik kwam de kliniek binnen en ging in de wachtruimte zitten. Ik gaf niet toe aan de drang... oh, toch wel!! Shit shit shit, waar zijn de billendoekjes wanneer je ze nodig hebt.... dan maar eventjes een op-locatie-wasbeurtje. Lang leve papieren handdoekjes en handzeep hahahaha.

Ik zat net weer in de wachtruimte toen ik opgehaald werd. Hup, de onderzoeksruimte in, Broek en slip uit en hoppekee de stoel in. De rechter eierstok steelt de show en twee eiblaasjes stelen de show... de ene net wat groter dan de andere. “Ik denk dat het donderdag of vrijdag zover is. Je mag verder gaan met de Ovulatietesten en als deze een big smile geeft mag je bellen en dan vindt de inseminatie de volgende dag plaats”.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je