{{ message.message }}
{{ button.text }}

Turn! Turn! Turn!

Turn! Turn! Turn! Vrijdag de 13e, mijn 'geluks'dag...tenminste voor zover dat meestal wel ging.

Afbeelding blog 'Turn! Turn! Turn!' Achtergrond blur afbeelding
Turn! Turn! Turn!Vrijdag de 13e, mijn 'geluks'dag...tenminste voor zover dat meestal wel ging. De pech die bij deze dag hoort is bij mij een week later, maar vandaag was mijn kleine Yaro 2 maanden oud en het leek erop dat mamaplaats dit wilde meevieren, want toen ik mij inschreef, was ik één van de 25 gelukkige winnaars en heb voor Yaro een mooie mobiel mogen ontvangen van Fisher Price...helaas had ik de juiste batterijen niet meer in huis, maar we gaan hem zondag uittesten!

altijd weer verbaasd

Yaro is al helemaal gek van een zelfde soort mobiel, van een ander merk, met andere deuntjes en lampjes, maar goed...kind moet afwisseling hebben. Meneertje zelf ziet dat anders, want elke keer als we bij opa en oma zijn wil meneer overzicht hebben over 'zijn domein'...dit houd in dat als hij bij opa en oma op hun zorgboerderij komt, wil hij even naar alle lichtjes kijken en moet oma hem rondleiden zodat hij de veranderingen in zich kan opnemen...altijd leuk om te zien hoe hij weer enorm verbaasd is over alle lampjes en geluiden etc. Ook hebben opa en oma een box voor hem bij het raam gezet, met een wipstoeltje en daarboven de beruchte mobiel. Hij geniet met volle teugen als we dat ding aanzetten en raakt in paniek als hij gestopt is na een kwartier/20 minuten... Ik hoop dat deze nieuwe mobiel voor thuis in de box (inclusief wipstoeltje) goedgekeurd gaat worden...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je