{{ message.message }}
{{ button.text }}

Truus.nl failliet, kan fluiten naar mijn bestelling!

Onlinewinkel Truus.nl is failliet. Ik kan dus wel fluiten naar mijn bestelling... SNIK! Lees meer over het faillissement van Truus.nl.

Afbeelding blog 'Truus.nl failliet, kan fluiten naar mijn bestelling!'
Truus.nl is failliet. Zojuist las ik onderstaand bericht... Ik kan dus wel fluiten naar mijn bestelling, omdat ze failliet zijn ... SNIK! Onlinewinkel Truus.nl is failliet. De rechtbank in Rotterdam heeft vanochtend het faillissement uitgesproken. De onlinesupermarkt richtte zich op de non-foodsector. Truus.nl kondigde het einde zojuist zelf aan op Facebook. ‘Vanaf vandaag zal Truus.nl haar activiteiten staken. In de afgelopen twee jaar is er door het team van Truus.nl keihard en met veel passie en toewijding gewerkt aan het opbouwen van een organisatie die in de voorhoede van de ontwikkeling van het Nederlandse online food retail landschap heeft meegespeeld.’ Voor de benodigde vervolgfinanciering is er in de afgelopen maanden met een groot aantal partijen gesproken. Maar vanwege de ‘uitdagende marktomstandigheden’ waren partijen er niet klaar voor om een nieuwkomer als Truus.nl tot wasdom te laten komen. Een doorstart zit er dus niet meer in. De winkel verkocht onder meer tandpasta, luiers, vuilniszakken en alles wat daartussen ligt. Begin dit jaar kondigden Unilever en Philips nog een samenwerking aan. Truus.nl werd eind 2010 opgezet door Christiaan van Someren en twee compagnons. Van Someren had ervaring opgedaan bij Procter & Gable en wist dus de weg in deze markt. Anders dan de webwinkel van Albert Heijn, Etos en Gall & Gall werkte Truus.nl landelijk. Daartoe werd samengewerkt met TNT. De logistiek was uitbesteed aan S&H.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je