{{ message.message }}
{{ button.text }}

Tot mijn verbazing

Ik had mijn 10 maanden oude meisje in bed gestopt. En ik hoor een hoop gerommel

Afbeelding blog 'Tot mijn verbazing'

Totaal verrast! Gisterenmiddag legde ik mijn kleine meid in bed. Ik had haar net een flesje gegeven. Toen lag ze lekker aan haar oortje te peuteren en in haar oogjes te wrijven. Ik dacht; die gaat zo lekker slapen. Dus na een stevige boer, leg ik haar in haar slaapzak, stop haar in. Geef haar haar twee knuffels, die ze stevig tegen zich aan drukt. Een kus op haar blije bolletje, speentje in de mond. Muziekje aan. Deur dicht en ik ga naar beneden. Na 10 minuten is haar muziekje afgelopen en hoor ik in eens een hoop gerommel. En het muziekje staat weer. Nog niet zo heel bijzonder, want dat gebeurt wel vaker. Maar na 10 minuten hoor ik nog steeds een hoop gerommel, muziek en gebrabbel. Dus ik ga toch maar even kijken. Tot mijn grote verbazing stond de kleine gup in haar bedje haar speeldoosje aan te zetten. Dat ze kon staan, dat wist ik maar met slaapzak aan en dat bij 10 maanden. Ik viel het stijl achterover.  Het zal vast wel normaal zijn. Geen idee. Maar ik had het echt niet gedacht! :)

Zo wist onze kleine actieve meid, mama weer te verrassen. Ze ging absoluut niet slapen, maar ik kon er alleen maar om lachen. Zij overigens ook. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je