Snap
  • Baby
  • post

Tot mijn verbazing

Ik had mijn 10 maanden oude meisje in bed gestopt. En ik hoor een hoop gerommel

Totaal verrast! Gisterenmiddag legde ik mijn kleine meid in bed. Ik had haar net een flesje gegeven. Toen lag ze lekker aan haar oortje te peuteren en in haar oogjes te wrijven. Ik dacht; die gaat zo lekker slapen. Dus na een stevige boer, leg ik haar in haar slaapzak, stop haar in. Geef haar haar twee knuffels, die ze stevig tegen zich aan drukt. Een kus op haar blije bolletje, speentje in de mond. Muziekje aan. Deur dicht en ik ga naar beneden. Na 10 minuten is haar muziekje afgelopen en hoor ik in eens een hoop gerommel. En het muziekje staat weer. Nog niet zo heel bijzonder, want dat gebeurt wel vaker. Maar na 10 minuten hoor ik nog steeds een hoop gerommel, muziek en gebrabbel. Dus ik ga toch maar even kijken. Tot mijn grote verbazing stond de kleine gup in haar bedje haar speeldoosje aan te zetten. Dat ze kon staan, dat wist ik maar met slaapzak aan en dat bij 10 maanden. Ik viel het stijl achterover.  Het zal vast wel normaal zijn. Geen idee. Maar ik had het echt niet gedacht! :)

Zo wist onze kleine actieve meid, mama weer te verrassen. Ze ging absoluut niet slapen, maar ik kon er alleen maar om lachen. Zij overigens ook. 

10 jaar geleden

hahaha, ja inderdaad! Meestal laat ik haar maar en dan valt ze uiteindelijk toch wel in slaap!!

10 jaar geleden

Heerlijk he die kleine draakjes. Alleen wel lastig om ze in slaap te krijgen wanneer ze alleen maar gaan staan friemelen. :)

10 jaar geleden

Hahaha, ik liet even een giegel eruit floepen! Hier ook een meisje van 10 maanden en inderdaad in de slaapzak overdag een dutje doen anders staat mevrouw constant op! Maar ze heeft nu inderdaad ook door dat als je maar lang genoeg friemelt je ook best wel gewoon in je slaapzak kunt gaan staan!! Maar helemaal grappig dat die van jou ook nog eens de muziekdoos weer aanzet!! Jaja, ze zijn slimmer dan wij soms denken!! Heerlijk om te ervaren!! :)

10 jaar geleden

Heerlijk die verrassingen. De uk staat met de dag stabieler en wanneer je twee handjes vast houdt loopt ze. Ik ben benieuwd nog zes weken en dan is ze een. Loopt ze dan?