{{ message.message }}
{{ button.text }}

Top 5 Mommy Musthaves

Afbeelding blog 'Top 5 Mommy Musthaves'

Als moeder ben je constant in beweging. Als je voor het sporten naar de supermarkt gaat om daarna nog even langs je favoriete koffietentje te gaan, investeer dan in mooie sportkleding. Zo ben je comfortabel tijdens al je activiteiten en zie je er ook goed uit. Ook fijn: nieuwe sportkleding betekent extra motivatie om te sporten! 

Afbeelding blog 'Top 5 Mommy Musthaves'

Sweater: MbyM, legging en sokken: LoveStories, sneakers: Puma

Een van de grootste dingen die veranderde toen ik moeder werd, was de afkeer naar ongemakkelijke kleding. Alhoewel ik moet toegeven dat soms hoge (maar pijnlijke) hakken dragen wel super sexy is. Het dragen van een A-lijn rok is dan ook het beste van beide werelden. Doordat de band iets hoger is, is het flatterend voor bijna elk figuur en toch comfortabel en gekleed.

Afbeelding blog 'Top 5 Mommy Musthaves'

Rok met print: Maison Kitsuné, paarse rok: Maison Scotch, zwarte rok: Steps, leren rok: Nikkie

Investeer in een paar chique flats. Ik snap dat de woorden chique en flats je in verwarring brengt, maar je hoeft niet altijd op hakken te lopen om chique te zijn. En bovendien zijn ze heel stijlvol te combineren met een jeans, pantalon of een A-lijn rok. Plus, als je flats draagt, kunnen je kinderen niet zo ver weg rennen. 

Afbeelding blog 'Top 5 Mommy Musthaves'

Zwarte met gesp: Gucci, rode: Philo, luipaartprint: Sacha, gele: Unisa, zwarte slingbacks: Mango

Een 'LBD', ofwel 'een kort zwart jurkje'. Een klassieker die volgens alle 
modewetten in elke garderobe thuis hoort. Past bij elk lichaamstype, elke gelegenheid en elke kledingstijl. Het is cliche, maar het is toch echt waar. Zorg dat je er één of liever gezegd twee in jouw stijl in je kast hebt.

Afbeelding blog 'Top 5 Mommy Musthaves'

Jurk van chiffon: H&M, jurk met rits: Supertrash, jurk met 3/4 mouw: Selected Femme

Niet alle moeders dragen een ‘mom jeans’ en jij hoeft dat ook niet. Als je een denim liefhebber bent, koop dan in een goede jeans. Kijk vooral naar stretch denim. In plaats van je post-baby curves in een stugge jeans te proppen kan je beter voor een jeans met 2% lycra kiezen. Die behouden hun vorm (en die van jou) op een veel flatterende manier.

Afbeelding blog 'Top 5 Mommy Musthaves'

Jeans: Diesel, Circle of trust en Only

Bij Yummy Mommy kan je terecht voor styling advies als je zwanger, net bevallen of moeder bent. Met een figuuranalyse, stijlquiz en de juiste stylingtips ga ik jouw leven als drukke mama een stuk makkelijker maken. Kijk voor meer info op mijn website: www.yummymommy.nl 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je