{{ message.message }}
{{ button.text }}

Top 5 babyfoons!

Afbeelding blog 'Top 5 babyfoons!'
Als ouder zou je je kinderen het liefst altijd in de gaten willen houden. Een babyfoon geeft ouders het gevoel van veiligheid. Er zijn heel veel babyfoons beschikbaar. Het is daarom ook best moeilijk om een keuze te maken tuisen de verschillende babyfoons. Met de volgende top 5 babyfoons kun jij je kind gemakkelijk in de gaten houden. 


1. Luvion Grand Elite 

De babyunit is uitgerust met zowel een microfoon als met een camera. Het 3,5 inch dkleuren beeldscherm toont je altijd precies wat kleinlief aan het doen is. 

2. Phililps Avent SCD535 DECT

De DECT-technologie waar deze babyfoon gebruik van maakt, zorgt voor een kristalhelder geluid. Deze technologie zorgt er bovendien voor dat je een bereik hebt van maximaal 330 meter. 

3. Alecto DVM-60 Beeld Babyfoon

Geeft een helder beeld van wat er zich in de kinderkamer afspeelt. De DVM-60 heeft namelijk een ingebouwde camera. En omdat hij gebruik maakt van een digitale beeldverbinding wordt alles geheel storingsvrij en haarscherp weergegeven. 

4. Motorola MBP-16 Babyfoon

Met deze babyfoon hoor je elk geluidje dat je baby maakt door de hooggevoelige microfoon. Je hebt een bereik van 300 meter en de babyfoon geeft je een seintje wanneer je te ver van de kinderunit bent. 

5. Ansmann Barcelona Babyfoon

Als de baby geluid maakt springt de Ansmann Barcelona Babyfoon aan. Hierdoor kan je met een gerust hart de babykamer verlaten. Bovendien zorgt dit voor minimale stroomverbruik.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je