{{ message.message }}
{{ button.text }}

Top 10 van de zomer/zwanger irritaties

Ja, natuurlijk zijn we dolgelukkig dat we zwanger (mogen) zijn. Maar af en toe ben je ook echt dolgelukkig als je even heerlijk klaagt, huilt, zeikt en al je hormonen los laat in een heerlijk top 10 lijstje. Komt-ie...! (lezen met een korreltje zout, is goed met dit warme weer)

Afbeelding blog 'Top 10 van de zomer/zwanger irritaties' Achtergrond blur afbeelding

1. Het is heet tussen je benen. En nee, niet het soort hot waar je wellicht aan denkt, maar gewoon letterlijk die bovenbenen die langs elkaar plakken en vervolgens langs elkaar glijden van het zweet. DE HORROR. DE IRRITATIE.

Oplossing: Lekker wijdbeens lopen alsof je iets dwars hebt zitten. Als je zwanger bent kijkt iedereen je sowieso al aan.

2. Wat in hels naam moet je aan met dit weer? ALLES zit strak om je ronde buik en als iets lekker is met deze bloedhitte is het luchtige kleding. Je voelt je ingeseald en boller dan ooit.

Oplossing: Ken je dat liedje van Mooi Wark? IN DE BLOTE KONT!

3. Heavy breathing. Maar echt. Hijgend als een oud paard, piepend als een roestige scharnier, mond wagenwijd open en zeer moeilijk kijkend. Yes people, het is benauwd. DE GRAFHITTE.

Oplossing: Plant jezelf voor een ventilator and suck it all in!

4. Je loopt, ligt of rolt 1 seconde in de zon en je bakt zo krokant als de korst van een kroket (top nu heb ik zin in een kroket). Je huid is kwetsbaar. Binnen no time zie je rood als een kreeft!

Oplossing: Dwing je man overal een parasol boven je te dragen. Wil hij dat niet? Laad dan al je hormonen op en vuur ze op hem af. Wedden dat hij het gewoon voor je fixt?

5. Geen enkele bikini of badpak zit lekker. Ik schreef hier al eerder over. Non-stop heb je te maken met ongewenste nipple-gates, broekjes dit tussen je billen schuiven, een badpak zit loeistrak. Why, tell me why...de ergernis!

Oplossing: Ik kom toch weer uit op IN DE BLOTE KONT!

6. DIE LUCHT MENSEN, DIE LUCHT. Je reukvermogen is intens en staat op standje extreem scherp. Met deze temperaturen hopen bacteriën zich op, kweken mensen paddenstoelen onder hun armen, zijn de deo's uitverkocht, zijn kledingstukken binnen no-time drijfnat....en wij...wij lieve mensen ruiken dat allemaal.... keer 100...zo zielig zijn wij!

Oplossing: Neem altijd een mini deo mee, zorg altijd voor een mondkapje. Train jezelf om mensen gewoon je deo aan te bieden, let wel op: neem hem daarna nooit terug....nooit!

7. Je kunt niets leuks ondernemen. Wat wil je doen dan? Lopen? HAHA, nee dat gaat niet. Binnen 5 minuten knallen je vleespoten uit je slippers en loopt het vocht onder je teennagels.

Oplossing: Je blijft binnen, zoekt om de 10 minuten een andere houding, verveelt je rot, irriteert je daar enorm aan en bouwt een special force aan hormonen op...

8. Je hebt het gewoon heel erg warm. En dat is het antwoord op alles! Heb je meteen de oplossing!
Schat wat is er nou? ....Je hebt het gewoon heel warm.
Schat, waarom ben je zo zwaar geirriteerd? ...
Schat, waarom heb je zo enorm veel online bestellingen gedaan?...

9. Met dit weer snakt menig vrouw naar een koud wijntje op een terrasje. Als eerste wil je met je lichaam vol vocht al niet op zo'n rieten terras stoeltje zitten, je komt er niet meer uit! Ten tweede zul je gewoon aan de grenadine limonade of een ander sapje moeten... Jammer dan!

Oplossing: Ga maar gewoon even chagrijnig zitten zijn, laat je hormonen los! Doe maar vrouw!

10. Well this is a hairy problem. In de zomer loop je graag te paraderen met je silky smooth benen. Je bikini lijn is normaliter goed onderhouden en je bent bikini proof.
HAHA! NU DUS NIET! Welke benen? Welke bikinilijn? Als je naar beneden kijkt zie je alleen maar buik. Op goed geluk jengs je met je scheermes heen en weer in de hoop dat alles netjes is.
Net als je eindelijk neerstrijkt in je jurkje, je best gedaan hebt om leuk voor de dag te komen en je je benen over elkaar slaat zie je 100 zwarte ellendige haartjes op je benen die je gemist hebt.

Oplossing: We gaan gewoon voor bikini babe 2020 dames.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je