{{ message.message }}
{{ button.text }}

TOMY Gumdrop

Baby’s duimen om te leren drinken. De behoefte wisselt weer per kind. Daarom heeft Tomy voor de eerste levensjaren van uw baby de Gumdrop...

Afbeelding blog 'TOMY Gumdrop' Achtergrond blur afbeelding
Duimen of een speen? Baby’s duimen om te leren te kunnen drinken. De ene baby heeft er meer behoefte aan dan de ander, dan vinden ze alleen het zuigen aan de fles niet voldoende, en zoeken ze iets anders om aan te zuigen: hun duim! Duimen is dan ook een middel om zich te troosten als ze verdrietig zijn of om rust te vinden. De meeste kinderen stoppen met duimen als ze vast voedsel gaan eten. Tot die tijd duimt een baby. Maar wat is nu eigenlijk beter? Een speen of zuigen op je duim? De meeste ouders kiezen voor een speen. Dit leert het duimzuigen al af, en is beter voor het gebit. Een speen is ook makkelijker af te leren dan duimen. Ook is een speen gemakkelijker uit de mond te halen van de baby als hij of zij slaapt.

TOMY Gumdrop

TOMY heeft daarom voor de eerste levensjaren van uw baby de Gumdrop. Deze speen is bruikbaar voor elke baby vanaf de geboorte, en in verschillende kleuren te verkrijgen. Deze speen zorgt ervoor dat de neus van de baby altijd vrij blijft om te kunnen ademen. Het is getest op veiligheid, en ook speciaal voor de veiligheid is deze speen gemaakt uit één stuk silicone. In veel ziekenhuizen wordt deze speen ook gebruikt. Tips voor het gebruik van de speen: - Zorg voor meer dan één speen. Anders kan uw baby gehecht raken aan deze speen. Als u die speen kwijtraakt of vergeet kan dit nog een lastige kwestie worden. - Maak de speen regelmatig goed schoon. Dit kun je doen door hem uit te koken. Zorg dat de baby geen schadelijke bacteriën binnenkrijgt! - Maak nooit een speen schoon door hem in uw eigen mond te stoppen. De mond van een volwassenen bevat veel meer bacteriën dan een baby. - Vervang de speen regelmatig. De speen kan slijten waardoor er mogelijk stukjes plastic loslaten en kan uw kind doorslikken. Een fopspeen gaat gemiddeld 8 weken mee.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je