{{ message.message }}
{{ button.text }}

Toen ik zwanger was....

Elke week zal ik delen hoe ik mijn zwangerschap heb ervaren,Toen ik zwanger was.... wist ik niet wat ik moest met jongensmode

Afbeelding blog 'Toen ik zwanger was....' Achtergrond blur afbeelding

Wanneer je net ontdekt dat je zwanger ben , is het een en al blijdschap . Er groeit een kindje in je en je gaat zorgen voor prenatale zorg. Naarmate de weken voorbij gaan komt die 20 weken echo eraan. Daar begint het al.. Een JONGEN of een MEISJE. Iedereen mag het eerlijk weten ik wou een meisje.Super leuk strikjes , rokjes , barbies, haar elastiekjes etc. Ik had me mentaal meer voorbereid op een meisje. Ik had meer meisjes namen bedacht en 1 jongens naam. Ik had mezelf gezegd dat ik geen kleertjes zou kopen tot mijn 20 weken echo. Nou eindelijk was het zover. Met mijn toenmalige vriend, broer en zijn vriendin naar de 20 weken echo.Dus de verloskundige vraagt: zien jullie het al? ik riep NEEE? wat is het nou?? ze zegt: zien jullie het echt niet? Zien jullie niet die twee balletjes? Ik riep echt? echt? echt? een jongen!! ik was superblij. Het leek alsof ik de loterij had gewonnen. Ik was zo trots! ik krijg een zoontje! Heel mijn meisjeswens was nergens te bekennen. Ik was verliefd. Ik heb het van de daken geschreeuwd , iedereen mocht het weten. Het hoefde geen geheim te zijn. Maar toen...

Welke kleertjes moet ik nou kopen? welke shirt past nou bij welke broek? Wat kan wel en wat kan niet. Ik wist het allemaal even niet. Ik heb mezelf 19jaar (ik was toen nog 19) aangekleed . Al zeg ik het zelf , zag ik er altijd leuk uit. Maar wat moet ik nou? Ik had paniek. Ik observeerde mijn vriend, mijn broer, me neven , alle kindjes op straat, fashion van h&m etc. Maar nog steeds wist ik het niet. Ik ben maar van alles gaan kopen wat ik wel leuk vond. En toen hij geboren was ging ik alles een beetje 

matchen met elkaar. En nu 2 en een halve jaar later? Doe ik het nog steeds! Als hij naar een feestje moet  of er is echt een bijzondere gelegenheid.. Dan bedenk ik wel even van te voren hoe ik wil dat hij eruit ziet. En het werkt wel want ik krijg altijd complimentjes dat hij er altijd leuk uitziet! Ik heb wel is af en toe strijd met papa. Want papa vind uggs echt niet kunnen. En al die strakke broeken vind hij maar niks. Maar daar trek ik me helemaal niks van aan!

Ik ben benieuwd naar jullie ervaring!, laat even een reactie achter.

Groetjes mama van Fian 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je