{{ message.message }}
{{ button.text }}

Toch weer ongerust over Suzannah

Eindelijk kon ik tot 2dgn geleden alleen maar positieve berichten over Suzannah schrijven. Maar ik word nu toch wel weer een beetje ongerust.

Afbeelding blog 'Toch weer ongerust over Suzannah' Achtergrond blur afbeelding
Eindelijk kon ik tot 2dgn geleden alleen maar positieve berichten over Suzannah schrijven. Maar ik word nu toch wel weer een beetje ongerust. het gaat echt heel goed met haar! ze kan alleen echt geen koemelk hebben want alles waar meer in zit als 0,2% (cracottes) krijgt ze neurologische reacties van dus dat doen we maar gewoon niet meer. Verder lust ze alles en raken we steeds meer bekend met de verpakkingen in de supermarkt waardoor we ook weer tijd gaan besparen en snellere keuzes kunnen maken voor het eten van Suzannah. Mijn avent stoomkoker is echt een uitkomst en bespaart me veel tijd. wat we wel opmerkte was dat Suzannah wel erg snel koude handen en voeten heeft en daar houden we rekening mee met haar kleertjes. Warme sokken en we hadden nog uggs slofjes van Megan die draagt ze met veel plezier. Opvallend is dan wel dat ze zelfs daarin nog koude voeten heeft. Haar handjes en voetjes zijn dan blauw/paars tot soms zelfs helemaal wit en dan duurt het heel lang voordat dit weer normaal word. En ook als ze geslapen heeft, bij een temperatuur van 22graden, nog steeds best koud uit haar bedje kwam. Dus dikkere slaapzak en flanel pyjamaatje en weer op gelost :D Duidelijk dat we ons geen zorgen maken, het ene kind is nou eenmaal kouwelijker als de andere..... Tot ze bij inspanning, eten, na het slapen, op de fiets en gewoon zomaar ook blauwe lippen krijgt. Mijn moeder zag het deze week en die schrok er erg van, en ik kan jullie vertellen die is echt wel wat gewend hoor! Het is ook niet zo maar blauw, haar hele gezichtje is dan bleek en het duurt echt heel erg lang voor het weer normaal word. Minimaal 45minuten. Dus toch maar even een mail naar de Kinderarts gestuurd voor en afspraak. Word ik 15min later gebeld dat ik eigenlijk met spoed komen omdat de situatie waaronder Suzannah haar blauwe lippen en handen/voeten krijgt wel kan duiden op een ernstig iets en dat we niet te lang moeten wachten met langs komen. Ze wilde niet uitweiden over wat het zou kunnen zijn maar ze wilde haar wel heel snel zien. Het enige wat ik kon denken was: daar gaan we weer! Is het dan nooit klaar met ons meisje? Met Megan gaan we naar de dokter, ze word geopereerd en het is klaar. Nee Suzannah wil weer extra aandacht hoor ;-) Nee alle gekheid op een stokje, ik ben weer heel erg geschrokken en ik zou het liefst zo snel mogelijk naar de kinderarts willen om te horen te krijgen dat het niks is.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je