{{ message.message }}
{{ button.text }}

Toch een klein zorgenkindje deel 3

De laatste groeiecho

Afbeelding blog 'Toch een klein zorgenkindje deel 3' Achtergrond blur afbeelding

12 oktober hebben we de laatste groeiecho gehad van ons manneke. Helaas kunnen ze met de 3D echo niet goed zien hoe de dubbelzijdige hazenlip er uit komt te zien omdat hij met zijn handjes voor zijn gezicht ligt helaas. Hij groeit verder helemaal goed, zelfs een beetje aan de grote kant.

Ik vind het ook heel fijn de steun die ik hier van de andere mama's krijg en ook de tips.

Wij hebben besloten om verder te gaan met het schisisteam in Tilburg. Ook ben ik lid geworden van een besloten groep op Facebook voor ouders met kinderen met schisis.

Ik heb alleen veel last van mijn hormonen en mijn reactie als ik straks mijn manneke in mijn armen krijg. De spanningen worden me een beetje te veel en helaas reageer ik het af op mijn man en die weet niet meer hoe hij met mij om moet gaan. Hij doet zijn best, maar ik zie het wel en ook weer niet. Ik zie het achteraf pas en soms ook wel te laat.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je