{{ message.message }}
{{ button.text }}

Tijden van je voedingsschema

Hoe zien jullie tijden van jullie voedingsschema voor jullie kinderen eruit?

Afbeelding blog 'Tijden van je voedingsschema'

Hallo allemaal,

Mijn dochter is aankomende woensdag 6 maanden. Hoera :) Weer een nieuwe mijlpaal!

Op dit moment geef ik nog borstvoeding. Mijn vraag is; hoe zien jullie schema's eruit qua tijden en hoeveel voedingen geven jullie?

Ons schema ziet er als volgt uit:

07:00 uur borstvoeding

10:00 uur fruithapje

11:00 uur borstvoeding

15:00 uur borstvoeding

17:00 uur groentehap

18:00 uur borstvoeding

22:00 uur borstvoeding

Alleen wordt mijn dochter nu niet meer om 17:00 uur uit zichzelf wakker.

De laatste dagen laat ik haar liggen tot 17:30 of 18:00 uur. Ze krijgt dan haar groentehap en daarna borstvoeding. Hier zit ongeveer drie kwartier tussen. De laatste tijd drinkt ze in mijn ogen de voeding van 22:00 uur weinig. Een paar slokken en ze valt weer in slaap.

Ik ga vanavond proberen om de laatste voeding te laten vervallen en kijken of ze het vol houdt tot de volgende ochtend. Ik heb haar straks om 18:00 uur wakker gemaakt en haar, haar groentehap gegeven. Nu wacht ik tot ongeveer 19:00 - 19:30 uur en geef haar dan een voeding. Ik hoop hiermee dat ze de volgende ochtend haalt en dat ze niet 's nachts gaat komen. Ze slaapt immers al vanaf week 7 door. (wat overigens heel erg fijn is!)

Ben benieuwd naar jullie ervaringen..Hoe hebben jullie dit ''opgelost''?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je