{{ message.message }}
{{ button.text }}

Tijd voor een kapsel??!!!

je bent inmiddels bijna een jaar oud, die nesthaartjes moeten toch echt eens in een model geknipt, iemand tips???

Afbeelding blog 'Tijd voor een kapsel??!!!' Achtergrond blur afbeelding

Over een maand is het zo ver, mijn kleine meid is dan een jaar oud. En dan komt gelijk het punt.. ze moet er natuurlijk wel een beetje netjes uitzien. Punt is: haar haar is bijna net zo eigenwijs als ze dat zelf kan zijn.

Toen ze geboren was had ze bruin donker haar, en al best wat. Na een tijdje viel het meeste uit, maar inmiddels heeft ze heel wat haren terug gekregen. Grappig detail, ze is inmiddels blond, maar er zijn hele plukken bij die aan het einde nog bruin zijn, haar nestharen dus..

Ze heeft een flinke grote kruin op haar achterhoofd, en vrij dunbehaarde plek van het draaien daaronder, daarnaast heeft ze 2 heel grijpgrage handjes, en als het met de handjes niet lukt probeert ze ertegen te trappen met haar voeten, of pakken net wat lukt.

Oftewel: dat ga ik dus in mijn eentje niet redden. En manlief hoef ik er niet voor te vragen, Toch maar een kapper dus, of deden jullie het wel zelf?

En hoe deden jullie dat zonder dat die kleine uiteindelijk de schaar te pakken kreeg?

Of toch maar naar de kapper? Of juist de kapper laten komen?

Want als ze lang ergens moet wachten en stilzitten krijg je ook ruzie met haar, klein stukje ongeduld.... en op schoot zitten wil en kan ze ook, maar zeker niet te lang...

juist ja..

HULP GEZOCHT!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je