{{ message.message }}
{{ button.text }}

tijd gaat veel te snel

De tijd gaat zo verschrikkelijk hard. Ons meisje groeit zo snel. Naar mijn gevoel veel te snel

Afbeelding blog 'tijd gaat veel te snel'

de tijd gaat zo hard. ons meisje is nu al 12 weken oud en is al flink gegroeid. ze begint nu ook gezellig te brabbelen en dr speeltjes te ontdekken. helemaal leuk alleen t gaat me alleen een beetje te snel allemaal. mn verlof is ook alweer voorbij, gelukkig heb ik nog even vakantie voordat ik weer aan t werk moet. gisteren is ze een ochtend op de opvang geweest om te wennen. ze heeft t super gedaan daar alleen was ze wel te nieuwsgierig om te slapen. toen ik haar kon ophalen lag ze eindelijk even te slapen. Toen we thuiskwamen heeft ze gezellig liggen kletsen voordat ze heerlijk in slaap viel. De tijd gaat me veel te hard. Volgende week moet ze weer naar t cb. Ben benieuwd hoe ze is aangekomen en of het nog steeds volgens t boekje gaat! We gaan wel snel beginnen met dr eerste hapjes heb t gevoel dat ze toe is aan iets anders dan alleen maar dr melkflessen! Ben benieuwd

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je