{{ message.message }}
{{ button.text }}

Testen op koemelkallergie

Afbeelding blog 'Testen op koemelkallergie'

We gingen er sceptisch naar toe. Hoe gaat deze mevrouw nu een allergie bij een baby van 1 maand vaststellen? In de auto erna toe vanalles bedacht en we gingen er met een open mind naar toe. (Een autorit van 45min) 

Het was in het begin allemaal beetje raar/zweverjg. Eerst allemaal vragen beantwoorden en toen gingen de testen beginnen. 

Wij kregen allebei (ik en mijn vriend) een soort van ampul in de handen. Deze was dan om de soort van aura rondom logan te neutraliseren van ons. 

Toen kwam er een soort van opklopper te voorschijn. Ik en bjorn keken elkaar aan van ? wtf is dit nu weer. Deze opklopper begon op en neer te bewegen uit zichzelf. Op en neer betekende niks aan de hand. Een rondje draaien dat er iets aan de hand is en hoe vaker en sneller hoe meer allergie.  Toen kwamen er dozen te voorschijn met allemaal kleine ampulletje erin waar allerlei stofjes inzaten. 

Zij raakte die stofjes aan en dan begon die opklopper te bewegen. Naast stofjes noemde ze ook het hele lichaam op om te kijken of daar iets mis wat. Nou er kwam dus duidelijk uit dat logan een koemelk allergie had. Naast de allergie voor koemelk kwam er ook een alleegie voor tomaat en citrusvruchten uit & had hij een virus in de darmpjes. 

We kregen meteen een verwijzing voor andere voeding namelijk neocate lcp. Dit moesten we 2 weken gebruiken en kijken wat er dan gebeurde. 

Een week gebruikt en we hadden een heel ander kind. Geen last meer van de fles, geen krijsen meer, geen eczeem. 


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je