{{ message.message }}
{{ button.text }}

terug bij af en we eindelijk een eigen plekje

weer terug bij af met slapen en...we krijgen ons eigen plekje !

Afbeelding blog 'terug bij af en we eindelijk een eigen plekje'

Ik had het voor elkaar, als Amira naar bed zou gaan, dan gaan we eerst een verhaaltje lezen, dan in haar ledikantje, een slaap liedje zingen en slapen. Ik gaf alleen nog borstvoeding in de ochtend, maar nu zijn we weer terug bij af. Ik ko er niet eens meer aan toe om haar in haar bedje te leggen, want dan begint ze al te gillen en moet ik naast haat liggen en borstvoeding geven. Soms kan ik pas na een half uur weg en soms moet ik langer blijven. Ze slaapt ook niet meer door tot 7 uur, soms wilt ze rond 1 uur s'nachts al bij me in bed. Ik hoop echt dat ik het weer kan terug draaien, want het is volgens mij voor haar  beter als ze alleen slaapt...

En ja, na een jaar bij mijn ouders gezeten te hebben, hebben we nu eindelijk weer een eigen woning! Een flatje op de 2e verdieping. Heerlijk! Amira krijgt haar eigen kamer en ik wil het denk ik een prinsessen thema van maken, al weet ik dat nog niet zeker...te roze vind ik ook niet zo.  :)     Nu kunnen Amira en ik aan een nieuw hoofdstuk beginnen. Ik heb er al veel zin in.  Ben benieuwd wat Amira er van gaat vinden....

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je