{{ message.message }}
{{ button.text }}

"te" warm water

Mijn zoontje houdt van warm water. Warm als in 39° 40°

Afbeelding blog '"te" warm water' Achtergrond blur afbeelding

sinds de geboorte houdt mijn ventje van warm water. In het ziekenhuis zat heerlijk in een tummy tub. Heerlijk lag hij te slapen. Bij thuiskomst hebben we m heerlijk in badje gedaan maar waar hij eerst genoot begon hij nu te huilen. T ware was n stuk kouder als in t ziekenhuis, de kraamhulp had het helemaal goed gedaan en n badje van 37/38° gemaakt. Maar mijn zoontje vond dit helemaal niks. 2dagen later nog maar eens geprobeerd maar nu met 39/40° staat gingen zn oogjes weer dicht en lag ons mannetje weer te genieten. Mensen geloven me niet als ik het vertel, maar nu nog wil hij uit bad klimmen of begint te jammeren als t te koud wordt.

Ik kan er wel omlachen en heb lol met mn knappe ventje als hij in bad zit.Ook in bedje heeft hij t graag warm en ligt al n tijdje in n dikke slaapzak met mouwen en n shirtje plus dun broekje.Oma's heb ik moeten overtuigen en nu nog steeds stopt mn schoonmoeder mn mannetje in bed met minder kleding als dat hij normaal ligt. En telkens krijg ik n preek over dat t te warm is. Ik laat haar nu maar razen en ga weer verder. Ieder zo zijn eigen ding. Maar ok weet wel dat ik niet van kou houdt en ons mannetje ook niet. Mijn scoonmoeder slaapt graag on de kou. We noemen t daar altijd de vries kist, verschrikkelijk de kou.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je