{{ message.message }}
{{ button.text }}

te veel bewegelijk

mijn dochtertje van amper vier maanden wilt al veel staan,

Afbeelding blog 'te veel bewegelijk'

hallo,

meschien weten julie wat tips,

mijn dochtertje is bijna vier maanden maar is al behoorlijk bewegelijk, wilt maar zitten staan  maak loop bewegingen zodra ik haar neer leg gaat ze soms te keer en ze als ze zit is ze stil, maar echt alleen zitten ken ze niet en ik heb gehoord dat het ook niet goed is voor de heupjes, maar ze is dus echt eigenwijs als ik haar op pak wilt ze gelijk loop bewegingen maken als ze op de grond lig op de boxkleed probeert ze al te kruipen ze schuift ze zich naar boven, mijn vraag is is dat nu echt nog niet goed voor der of kan het niet kwaad? heb een zoon van zes heb het iedee dat ze dat van hem zo ziet, ook in bed lig ze steeds kris en kras door elkaar, leuk om te zien maar toch maak ik me druk om der heupjes, omdat ze al met 2 maanden van der buik naar der rug draai nu dus ook weer van buik naar rug, is best snelle meid, stevig is ze ook wel, maar je hoort zo veel dat is niet goed zus is niet goed, mijn dochter slaapt dan ook op der buik anders heb ik der steeds wakker, moet ik der nou de gang laten gaan of tog beetje tegen houden?? groetjes,

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je